kupovina spanera?

kupovina spanera?

Član
Pa spaner i zupcasti. Ako na to mislis 400 maraka to je puno. Spaner i zupcasti su oko 100 km + oko 40 km ruka
I nista ti to nedolazi skupa nego kupis sta ti treba a treba ti oboje. Bar ja tako kupujem.
A kad mi je se poceo cuti spaner mikro remena tad sam promjeno sam remenicu i sve ok. Nova remenica + ruke oko 120 km

Znaci tebi treba ako ces sve nanovo kupovat
Zupcasti i spaner zupcastog cca 100 km + 40 (Sad ako je to veliki servis u kompletu onda treba pogledati i vodenu pumpu)
Kompletan spaner mikro remena i remen i ruke mogu biti 400 km

Član
Oko 550 sve zajedno sto ti je se sjebalo :lol:

1 . Zupcasti i spaner zupcastog cca 100 km + 40 ruke
2 . Kompletan spaner mikro remena i remen i ruke mogu biti 400 km

Član
ok hvala ti na info..ali mislim da nisi u pravu jer mikrospaner sa remenom kosta oko 170KM ne mogu valjda ruke biti 200KM...
i nije se meni sjeb.. nista vec mi je napukao spaner mikroremena, a preporuka je da mjenjam i zubcasti spaner remen i ostalo jer je mjenjano prije 50 000...

Član
Ja za svoju tricu platio samo remenicu sa rukama 120 maraka, bez spanera kompletnog i bez remena, meni su trazili oko 350-360 km za remen spaner i ruke, onda sam samo remenicu promjeno i nije se dalje culo nista. Za tog tvog fokusa moze samo biti ista cijena ili veća, sumnjam da moze manja bit.

Edit

Ja sam platio zupčasti 40, spaner zupcastog 60 i ruke 40 eto ti cijena da racunas da nema sta manje

Remenica sa ugradnom 140 maraka.

Eto ti automatski 300 km, a gdje je jos spaner mikro remena i remen i plus ruke jer je to isto automatski vise posla
Ne znam ja kolika je cijena kod toga majstora i dali je on skup ili nije, ali od oka 400-500 km za sve ti negine

Nazovi Nuica, Asd, i te neke vece auto djelova pa pitaj za cijenu i sracunaj tako ti je najbolje ja bi volio da ti prodjes jeftinije ali...