Kupovina automobila

Kupovina automobila

Administrator
Za malo para je najteže naći auto. To iako možda djeluje da nije malo para, za auto da valja jeste malo, jer se većinom krševi prodaju. Prošao kroz isti proces i tražio sam dugo auto. Pogotovo ako dizela tražiš, teško ćeš ga naći da valja.
 
Evo ja ga pitam hoce li seata cordobu coupe 1999god 1.9 tdi 81kw abs klima servo el retrovizori el podizaci stakala xenoni alu felge 4000km Nema marke ulozit u auto.
 
Član
sam vw, necu da kupujem smece i od svercera,nagledao sam se auta i suplje price.......
 
Druze idi ti skoci sa nekog mosta al da znas da je duboko dole da spasis sveta jedne budale ;) cuj samo vw pa da sta znas znao bi da je i seat i skoda i audi po vw vlasništvom i da su isti dijelovi za vecinu vozila ;)
 
Član
Vidi jarane, imam ja jednog jarana, znamo se od 98me, dobri drugovi. Isti ti, vau vau i bog. Hoce da kupi sto bolje a sto jeftinije... Trazio golfa godinu dana i na kraju kupi peticu SDI. Nema ni naslonjac za ruku.... 9 hiljada. Uvalio se do sad preko 2 milje u nju, mozda cak i tri..... Prema tome imam osjecaj da ces i ti.:D
 
Član
jest i seat i skoda ko vw al kad sjednem u vw drugaciji osjecaj, necu ja sto jeftinije, hocu realno auto sa realnom cijenom, ne trazim neku opremu, cist racun duga ljubav, dodje mi da uzmem golfa 2, kad me neko zezne da me nije skupo zeznuo.
 
Ma koji osjecaj kao kocije sve tri marke auta. Imam ja golf 4 tdi fabrika i seata cordobu sa sportskim amort i oprugama pa golf nijansu udobniji.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Top