Oggy je napisao(la):Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes![]()
:lol::lol:
koji si ti kralj

Oggy je napisao(la):Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes![]()
adem93 je napisao(la):Oggy je napisao(la):Ma ajde, Boga ti, mozes da biras izmedju poderanih neodrzavanih hondica sa malo limarije, i prekucanih bmw-ova koje ces jedva tociti i registrovati...sta se dvoumis, zajebat ces se kako god okrenes![]()
Hahaahah svaka cast upravu si al jbt moram nesto kupiti neam love da odma kupim nekog mocnog bmw ili nesto trece polakosta god da kupim moram dosta love dati da to lici na auto polako
kako god ja vidim vise vas je za hondicu neg ze bengu
![]()
adem93 je napisao(la):sa ili bez osiguranja ?
zlajaaa je napisao(la):Zašto kupovati sad auto. Sa malim budžetom, a prevelikim zahtjevima :icon_question: ili sakupi još para pa odma kupi i odradi sve kako treba il nemoj nikakona starom autu, mnogo toga treba zamijenit, ako ne želiš voziti kontejner sa 4wheels
![]()
adem93 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Zašto kupovati sad auto. Sa malim budžetom, a prevelikim zahtjevima :icon_question: ili sakupi još para pa odma kupi i odradi sve kako treba il nemoj nikakona starom autu, mnogo toga treba zamijenit, ako ne želiš voziti kontejner sa 4wheels
![]()
Sve mi se cini da ce biti tako sta god da pogledam krs do krsajbg stari su to auti raja ne odrzava lomi dok moze poslije proda za male pare i to je to :/
adem93 je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Zašto kupovati sad auto. Sa malim budžetom, a prevelikim zahtjevima :icon_question: ili sakupi još para pa odma kupi i odradi sve kako treba il nemoj nikakona starom autu, mnogo toga treba zamijenit, ako ne želiš voziti kontejner sa 4wheels
![]()
Sve mi se cini da ce biti tako sta god da pogledam krs do krsajbg stari su to auti raja ne odrzava lomi dok moze poslije proda za male pare i to je to :/