ZELA GTI je napisao(la):8-9 litara za bravo 1.6 16v po gradu je znanstvena fantastika. Ljeti uzima oko 10, zimi oko 12 litara.
Iza ove izjave stojim životom:icon_biggrin:
dellas je napisao(la):Ako ti se svidja taj auto, jedino ti se on uklapa u cenovni rang do 2000km, da je brz, i da nije preveliki potrosac... Kadett GSI
s1ck je napisao(la):dellas je napisao(la):Ako ti se svidja taj auto, jedino ti se on uklapa u cenovni rang do 2000km, da je brz, i da nije preveliki potrosac... Kadett GSI
odma sam to rekao, jeftino fino ide(zbog korozije) i trosi priblizno i za djelove nije skup drugo neces ni sta naci bar ja mislim
dellas je napisao(la):s1ck je napisao(la):dellas je napisao(la):Ako ti se svidja taj auto, jedino ti se on uklapa u cenovni rang do 2000km, da je brz, i da nije preveliki potrosac... Kadett GSI
odma sam to rekao, jeftino fino ide(zbog korozije) i trosi priblizno i za djelove nije skup drugo neces ni sta naci bar ja mislim
Nisam video da si vec predlozio, realno i po meni, barem po ovome sto je on rekao da trazi. Jedina mana sto se limarija radi svake druge godine
Evo auta za njega :icon_biggrin:.Auto leti i ubrzava kao vecina novijih auta od 150ks,ne trosi bezobrazno,djelovi se mogu naci,ocuvano je i sto je najvaznije kosta svega 1600 km.Bolju jurilicu za te pare nece naci.dellas je napisao(la):Ako ti se svidja taj auto, jedino ti se on uklapa u cenovni rang do 2000km, da je brz, i da nije preveliki potrosac... Kadett GSI
GTI FAN je napisao(la):Evo auta za njega :icon_biggrin:.Auto leti i ubrzava kao vecina novijih auta od 150ks,ne trosi bezobrazno,djelovi se mogu naci,ocuvano je i sto je najvaznije kosta svega 1600 km.Bolju jurilicu za te pare nece naci.dellas je napisao(la):Ako ti se svidja taj auto, jedino ti se on uklapa u cenovni rang do 2000km, da je brz, i da nije preveliki potrosac... Kadett GSI
http://www.pik.ba/artikal/1430385/opel-kadet-gsi/
Ma najbolji izbor, dobri stari jednostavni atmosferski 8 ventilac,motor i mehanika su im nepoderivi samo nek lim cuva,ekstra autic i potrosnja mu sigurno nije bezobrazna a leti.dellas je napisao(la):Skroz korektan, nije uciganisan, a lik je rekao u porukama 1500 mozda to moze i jos da se spusti...za 500 moze da ga dovede u extra stanje.