beZZa je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):RS TURBO je napisao(la):Dali bi ti benzinca ili dizela, Jakog nesto ili slabo nesto... Mladje ili starije... Njemce, Japance, Amerikance... Ako imas pare auto se lako nadje :icon_smile:
ewo moje, dizel, slabo, nije momačko, njemačkosva oprema, troši ko fitilj, nazad ima 2200x140mm, možeš krevet staviti, ljetos lakiran, 2 nove gume:lol:
Benzinac manje kubikaze, dizel koji god nema veze. Pare imam al' ne mogu nista da nadjem nazalost...
@zlajaaa auto ti je extra ali nisam za karavana trenutno. Hvala
panajotis je napisao(la):beZZa je napisao(la):Eo ovako trebao bih vasu pomoc jer imam 6000KM i ne znam koje auto da kupim. Najvaznije je da malo trosi, da nije cest gost mehanicarskih radnji, idealno bi bilo da ima klimu al' eto i ne mora, boja i slicne gluposti su mi nebitne.
Hvalaaaaaaa![]()
UZMI fiat punto 2002 god. 1.2 8v. Govorim iz licnog iskustva (50000KM i samo 1 kvar oko paljenja 40 maraka)
![]()
Ma i ja razmisljam o tome, nasao sam jedan fin 1.2 16v sporting bas fin pa sam u dilemi
RS TURBO je napisao(la):Dali bi ti benzinca ili dizela, Jakog nesto ili slabo nesto... Mladje ili starije... Njemce, Japance, Amerikance... Ako imas pare auto se lako nadje :icon_smile:
Skodu fabiu nemoj jer imaju slabe motore (ondosi se na benzince) ne mogu maknuti a trose 10L po gradu... Imas opela finih za te pare, ali opet sve zavisi koju bi ti godinu, motor, model itd...