Kupovina auta

Kupovina auta

Član
Gledao sam par takvih fiesti, fin autic bas, potraga se nastavlja :D Trenutni budet je 6000km, izletili neki problemi pa se potrosio dio para za auto nazalost

Član
beZZa je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):
RS TURBO je napisao(la):
Dali bi ti benzinca ili dizela, Jakog nesto ili slabo nesto... Mladje ili starije... Njemce, Japance, Amerikance... Ako imas pare auto se lako nadje :icon_smile:

ewo moje, dizel, slabo, nije momačko, njemačko:D sva oprema, troši ko fitilj, nazad ima 2200x140mm, možeš krevet staviti, ljetos lakiran, 2 nove gume:lol:

Benzinac manje kubikaze, dizel koji god nema veze. Pare imam al' ne mogu nista da nadjem nazalost...
@zlajaaa auto ti je extra ali nisam za karavana trenutno. Hvala

panajotis je napisao(la):
beZZa je napisao(la):
Eo ovako trebao bih vasu pomoc jer imam 6000KM i ne znam koje auto da kupim. Najvaznije je da malo trosi, da nije cest gost mehanicarskih radnji, idealno bi bilo da ima klimu al' eto i ne mora, boja i slicne gluposti su mi nebitne.

Hvalaaaaaaa :D

UZMI fiat punto 2002 god. 1.2 8v. Govorim iz licnog iskustva (50000KM i samo 1 kvar oko paljenja 40 maraka)
:)

Ma i ja razmisljam o tome, nasao sam jedan fin 1.2 16v sporting bas fin pa sam u dilemi

ma šalim se ja, mog se ne isplati prodavati jer je cijene:icon_cry: sretno dalje

Član
RS TURBO je napisao(la):
Dali bi ti benzinca ili dizela, Jakog nesto ili slabo nesto... Mladje ili starije... Njemce, Japance, Amerikance... Ako imas pare auto se lako nadje :icon_smile:
Skodu fabiu nemoj jer imaju slabe motore (ondosi se na benzince) ne mogu maknuti a trose 10L po gradu... Imas opela finih za te pare, ali opet sve zavisi koju bi ti godinu, motor, model itd...

Kakva fabia, jedino se isplati 1.9 tdi, ali su one oko 10k,... jedino ne znam koliko su sada polovne 1.9 sdi, barem trose ko upaljac. A benzinci samo 1.4 16v, 1.2 htp nije pouzdan toliko, 1.4 njemacki 44kw i skodin stari 1.4 50kw trose pofino, jedino sto su eto kao nepoderivi motori... ali stari su to vec motori ;)

A opet najbolje bi ti bilo pokusati naci kakvog dobrog puntica...

Član
Nije ni ovo losa solucija sto kaze @_vwfan_ cak ce ti ostati para da ga malo sredis i dotjeras da izgleda "bisno" :icon_smile: