Kupovina auta, mazda 323f 1.8 16v..

Kupovina auta, mazda 323f 1.8 16v..

Početnik
kod mene je do sad bio golf zakletva, pa onda vw :D
al sad poceo fax, tako da mi treba nesto jace, i na benzin, necu vise dizela :cool:

a odavno sebi ganjam kakvog japanca, vjerovatno bi do sad vozio crx da sam prodao siroka...
i sad imam u ponudi ovu mazdu 323f, hondu civic, al je ona 1.3 16v, i bmw318i...

mazda mi se svidja prvo zato sto je najjaca od ponudjenih, a i nije niko nista "chuniro", tako da ako meni dodje ode u projekte :D
zato mi i odgovara sto je neregistrovana, da je parkiram u garazu i lagano, do ljeta da bude da valja...samo da skotnam kako da je dovezem ovamo...

tesa je napisao(la):
neserite sa probnim nove probne table ili test table koje pocinju sa slovima TT i crvene su boje 15 dana kostaju oko 50 km mogu da se izvade samo jednom godisnje na jedno auto sa jednim vk=lasnikom i vracaju se probne table

odlicno, reci cu ovom momku sutra nek ode da provjeri to kod sebe u MUP, i da odmah odem po nju...
ja sam vec uzimao ove godine probne na siroka, jel to znaci da ne mogu vise na sebe?

Član
Ako ne mognes izganjati probne table, onda das nekom ko ima prikolicu (labudicu) 30-40 km i lapis prikolicu i nakacis na auto i odes po mazdu i dotjeras je na prikolici sam i rijesio problem :D

Početnik
RS TURBO je napisao(la):
Ako ne mognes izganjati probne table, onda das nekom ko ima prikolicu (labudicu) 30-40 km i lapis prikolicu i nakacis na auto i odes po mazdu i dotjeras je na prikolici sam i rijesio problem :D

sjetio sam se ja toga, taman je nakacim na country...jos da nadjem prikolicu :D

Član
Mozes uzeti probne sigurno samo da prodje tehnicki, ali uvek prodje kad castis:icon_biggrin: Nemoj se zezati, da ides neregistrovan, ja kao provereni maler ti to kazem;) A sto se izbora auta tice neces pogresiti, ako je dobro ocuvan.

Početnik
ma vidjecu sutra, rijesicu nesta...
a kolko sam skontao, auto je u ok stanju osim par sitnica enterijera, i lak na autu je los...
nek imam i ja sta radit :D

Ma puni gas i ne staj nikom kad vidis muriju samo gas mi smo iz banja luke dotjerali golfa Vr6 stranca na tablama od Kombajna sto zito kupi ma samo gas buraz i no sikiriki