Kupiti ili ne !?

Kupiti ili ne !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dakle imam kratko i jasno pitanje oko jednog artikla koji se nalazi na piku, dakle prodavac 'obecaje' kule i vile o toj stvarcici sad ne znam da li ona uopste vrijedi, znaci ne bi mi to bilo primarno ozvucenje automobila vec kad imam potrebe za praznim gepekom samo bi prespojio na njih i koristio poput stock zvucnika u gepek-dasci, sta preporucujete ?

evo linkovi artikla:
DETALJNO O ARTIKLU
SLIKE ARTIKLA

1. za koju cijenu ste se dogovorili?
2. nema 1000w ni u snovima..
3. smatram da je shit po zvuku..
4. smatram da je shit po kvaliteti..
5. ako ces ih spajat bez pojacala bolje trazi neke lakse zvucnike za pokrenuti..
6. 5way.. to moze samo da kresti do bola..

Član
mogu se zaklet da sam vidio ove zvucnike al znaci bas potpuno iste ovakve na koridoru (poznatije Arizona) za il je bilo 35 ili 45km naravno nove ;) ... a ako ti izgled i onih 1000W ne govori nista korisno o njima, onda ti cjena sigurno moze nesto rec (realna cjena 35 ili 45km nisam 100% siguran) ...

Početnik
jarane kupi dobri sistemci za 40 marki, ovi brand nema zvucnici samo bezze cijenu dizu..

ja bi kupio pa ih prodo za 60 marki i zaradio na njima..

:smajli21:

Član
Ima nes slicno na pijaci ovima,a ima i u Bingu isti su ti kao i oni First Austrije ogroman zvucnik sa velikm magnetom a zvuka nigdje ...:lol:

Kupi sebi nes polovono kvalitetno i uzivaj ,,,:icon_smile:;)

Član
hahaha, pa znam ja da je rupa 'brand' i da ce zvuk biti rinaka al cisto pitam posto je jeftino pravo, aj sad posto necu ove pitam ko ima dobre 6x9 inchi trosistemce (neki od istaknutijih brandova) :D moze polovni al u dobrom stanju (ne sad neki koji imaju 3 000 sati rada :D)

znaci ponude ^ ovdje il na pm moze :D

IGY

Član
smece ba bjezi od ovoga
sve trci i lupaj se nogom u guzicu od srece, sto ih nisi uzeo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.