Kupis ranč, a dobiješ ovo :D

Kupis ranč, a dobiješ ovo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
jbt ja sad gledam ove slike i osjeto sam da se nesto prevrnilo u meni...pa jbt ovo je da se place...jos ako ovaj sto je kupio bude kakav majmun pa ovo sve pusti da propada....jbt kako su neki ljudi ovako sretni rodjeni....:icon_sad::icon_cry::icon_cry:

Legend
Kako igy rece bilo je ovo prije 4 - 5 godina, samo sto prica ide drugacije. Nemogu se sada sjetiti, ali zena ciji je muz preminuo nije otvarala godinamka ovaj hangar, neka bogata teta, i kada je ona umrla, djeca su to nasljedila i rasprodala po aukcijama, navodno niko nije gledao u halu prije nego je prodata, i za tu cifru je vlasnik dobio i halu i kola, nesto u tom fazonu je prica..

a ja sam cuo da je tadasnji vlasnik blokirao vrata , i niko nije mogao uci , novi vlasnik ih je razvalio i mislim dozivio nesto sto se rijecima ne moze opisati :D

Član
Zamislite da je novi vlasnik jos gora budala pa dadne sve na otpad jer mu treba mjesta da sjeno drzi na suhom :lol::lol::lol::lol::lol: Koje blago jbt. Ja nebi do kraja zivota izlazio iz garaze. Svaki bi licno resturirao pa prodao ufff da je to ;)

Član
Pročitao sam prije par godina ovu priču,na nekom drugom forumu...tip je kupio garažu na aukciji za neke sitne pare,mislim oko 15000$ da je bilo riječ...Vrata su bila zavarena,vidi se na jednoj slici da su brusilicom vrata otvorili.Kako se sjećam,nije mu dugo trebalo da iste proda za malo više novca,oko 10 000 000 $:)

Član
Prava kolekcionarska garaza hehe nije on to puno vozao samo sakupljao..a gdje su kljucevi hehe od ovoliki auta:lol::lol:

raymo je napisao(la):
Prava kolekcionarska garaza hehe nije on to puno vozao samo sakupljao..a gdje su kljucevi hehe od ovoliki auta:lol::lol:

I mene to bas interesuje, dzabe mu sve bez kljuceva, moze ih samo oprati i gledati...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.