kupio sam neke obrve od gti- golfa ali nesto mi nisu bas...

kupio sam neke obrve od gti- golfa ali nesto mi nisu bas...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
danas sam kupio odnosno zamijenio za nesto, i dosle su mi obrve od golfa 2 GTI-ja sve imaju nastavke za pragove sve to ok, ali su mi nekako prikracene samo dolaye do branika, ali nisu prikracene, nego su takve fabricki, i na onom dijelu se vidi yglob da se nastavi nesto jos dole, sad nezz dsta se tu nastavlja i hoce li ovo valjati da stavvim na autoo, normalno kad se ofarbaju u bijelu boju... evo slika

Uploaded with ImageShack.us

Član
ovo je od trice garant, vidis kako je kratak onaj dio sto se spoji sa branikom, a od dvice ide skroz dole, a kod trice se spoji na rub branika. samo proguglaj dvicu i tricu gti i vidjeces na sta mislim.

Član
xxfmanxx je napisao(la):
ovo je od trice garant, vidis kako je kratak onaj dio sto se spoji sa branikom, a od dvice ide skroz dole, a kod trice se spoji na rub branika. samo proguglaj dvicu i tricu gti i vidjeces na sta mislim.

znam na sta mislis, al jbg sad sad su kod mene, ne mogu se upasovati one na 2-ku jel da, ako ne mogu, ako nekom trebaju nek se javi...;)

mogu biti od golfa 3 99% a imo je jedan model golf 2 sa proširenim rubovima koji su isli ovako do pola kao kog golfa 3 onda se dole nastavljo branik i svakom slucaju ovo ti nije za tvoje auto nece figurat a 4 ruba nova dodju u radnji 25 km dok te ofarbas mozes kupit nove pozz

ovo su golf 1 cabrio karmman rubovi ;) jer kod trice ti rubovi nemaju uopste tako glomazne krajeve gdje se uklapa prag sa njima

P.S da su od dvojke ili trice sigurno nebi bile tako dobro kompletno ofarbane

Legend
upravo, golf 1 cabrio kakva dvica ili trica sta vam je :))

tumblr_lpoask7Dmy1qe2p1ro1_500.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.