vidjah davno ovog golfa negdje... fantazija je...
a djelimicno bih se slozio s "Faya_M5" oko nabavke djelova... vecinu se moze kupit, ali za pojedine je jebeno tesko doci bez obzira koliko para imao... moras traziti nove "prijatelje" i iste moliti da ti kupe dio, donesu, ponesu, procedura... najlakse je otjerati auto u neku tunersku radionicu i reci hocu tako, dodjes platis i cao....
nista nije teze ni pravim tunerima,,, svaki dio na zapadu dobijes s par klikova,, kad spomenes BOSNU vecina ozbiljnih firmi okrece glavu, oglusi se na mail ili slicno... znam jer imam dosta iskustva s tim stvarima...
BiH je jos smece od zemlje i nazalost tako je kako jeste... za jebeni dio moram prvo uplatiti pare, platiti troskove slanja, kojekakve provizije, nazvati njih i reci kojekakve zajebancije, troskova na sve strane, kad dodje trci na carinu plati to da ne zakasnis,,, ceremonija cijela, na kraju kad dobijes sto si trazio zgadi ti se i nije ti cejf staviti to nesta na auto...
od sada samo pravim narudzbu kojz ce mi dovuci s kombiom i miran
gluposti poput, ovaj mjesec prednji spojler, treci mjesec 2 manja djela je besmisleno i neisplativo...
toliko...
uglavnom dobar golf
koji je Show Car od Mac Audio firme