Krov u crno, koja folija?

Krov u crno, koja folija?

Član
pozdrav, htio bih da pokusam odraditi krov u crno, pa me zanima koju foliju koristiti i gdje je kupiti (po mogucnosti tuzla i okolina)..

da napomenem necu mat foliju..

usput ima li neko iz tz da je to radio sebi da mi malo pojasni kako...

Član
pokusaj sa onom folijom za vanjske radove, mislim da se od nje i reklame prave, imas je kupiti u malo boljim knjizarama, ako se dobro sjecam clan sarajlic je radio krov takvom folijom
poprilicno je kvalitetna, eto ako ces sam radit mislim da ti ona moze posluzit, imas je u crnoj izvedbi;)
pioneer ti je to radio, mislim da se sad nekad sprema drugu da odradi krov u crno, konsultuj se s njim, on ti je iz tuzle

Član
ArminM je napisao(la):
pokusaj sa onom folijom za vanjske radove, mislim da se od nje i reklame prave, imas je kupiti u malo boljim knjizarama, ako se dobro sjecam clan sarajlic je radio krov takvom folijom
poprilicno je kvalitetna, eto ako ces sam radit mislim da ti ona moze posluzit, imas je u crnoj izvedbi;)

nema znaci neki poseban naziv?? kako je ispao krov u sarajlica?

Član
koliko ja znam bilo mu je dobro, samo sto je on odmah izvezao auto na sunce cini mi se, pa se naduvala folija na par mjesta, u sustini nije bilo lose
prvi put kad je radio vjerovatno se i on praksao s tim, slijedeci put kad odradi bit ce dobro ja vjerujem
al eto javi se pioneer-u, on se voli igrati oko folija, ne znam da li si gledao sto je on u svojoj skodi radio unutrasnjost folijom, ista ta folija se koristi i za vanjske radove, i ako me sjecanje sluzi prije koji dan je rekao da ce nekom drugu bas da radi krov u crno, pa eto mozes se s njim konsultovat, gdje je kupio foliju i tako to