Kromiranje alu felgi

Kromiranje alu felgi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Interesuje me koliko kosta kromiranje felgi i da li se uopste mogu kromirati.Zanima me neka okvirna cijena jer bi mogao nesto srediti da me kosta puno jeftinije.Sta mislite kako bi izgledale ATS classic kromirane.
hvala

Član
ne isplati se te ats kromirat.da su one od 9 cola nekako.a i nebi neka razlika bila.a mogu se kromirat

Član
sve se moze ali kao sto ti rekose cijene su paprene ja mislim od gore navedene cijene neces naci jeftinije a i to ti zavisi od velicine felge

Član
pa odradi poliranje sam svoj majstor!!! jedan mat crni sprej otporan na visoke temperature i pasta za poliranje

Član
ma ima jedna firma u blizini a stari im odrzava masine i dobar je s gazdom ali vidis ja sam mislio da je to jeftinije, nema veze reci cu starom da upita za cijenu pa cu vam javiti ako nekom bude trebalo.Pa ne bih dao 200e kad bi ih pozlatio ustvari dao bih ali nemam;)
@edinko polirao sam uvijek ali uvijek prljave ne mozes odrzavati

Član
_vwfan_ je napisao(la):
ma ima jedna firma u blizini a stari im odrzava masine i dobar je s gazdom ali vidis ja sam mislio da je to jeftinije, nema veze reci cu starom da upita za cijenu pa cu vam javiti ako nekom bude trebalo.Pa ne bih dao 200e kad bi ih pozlatio ustvari dao bih ali nemam;)
@edinko polirao sam uvijek ali uvijek prljave ne mozes odrzavati

znam hehe mada mislim da ima dosta od kvalitete materijala od kojeg je felga naravljena sto utice na poliranje!!!
ja sam recimo zadovoljan sa svojima nema nekih posebnih zahtijeva iako sam bio bolestan jedno vrijeme pa sam samo vozio jedno mjesec. nisam ih uopste cistio i ostavio sam ih da stoje stavio zimske gume prije vremena, jucer sam se malo igrao sa pastom probam ih krpom malo ocistiti sve ok.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.