tibor987 Član 27.07.2009 #16 a dan vas jebo, nadam se da ste sad sretni sto mi zensko ogadili....ta cu sad ebat ? :icon_mad: :lol:
a dan vas jebo, nadam se da ste sad sretni sto mi zensko ogadili....ta cu sad ebat ? :icon_mad: :lol:
Default Početnik 27.07.2009 #20 joj ova ima obrve ko... qkala joj majka :S ovo bi jedino ovaj tibor mogo jebat i niko vishe :lol:
tibor987 Član 27.07.2009 #23 Default je napisao(la): joj ova ima obrve ko... qkala joj majka :S ovo bi jedino ovaj tibor mogo jebat i niko vishe :lol: Kliknite za proširenje... Brate, poklonjenom konju se ne gleda u zube, ni poklonjenoj trebi u brkove :lol::lol::lol:
Default je napisao(la): joj ova ima obrve ko... qkala joj majka :S ovo bi jedino ovaj tibor mogo jebat i niko vishe :lol: Kliknite za proširenje... Brate, poklonjenom konju se ne gleda u zube, ni poklonjenoj trebi u brkove :lol::lol::lol:
emir_89 Član 27.07.2009 #24 .nOKe je napisao(la): al ona crna zubejda ima vece brkove nego ja :icon_mad::icon_mad: Kliknite za proširenje... nemoj biti ljubomoran, narast ce i tebi... :lol:
.nOKe je napisao(la): al ona crna zubejda ima vece brkove nego ja :icon_mad::icon_mad: Kliknite za proširenje... nemoj biti ljubomoran, narast ce i tebi... :lol: