Kraljica lepote skrivenog lica

Kraljica lepote skrivenog lica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
arabija-v.jpg

Saudijka Aja Ali al-Mula proglašena je za najlepšu ženu Saudijske Arabije iako žiriju nije otkrila svoje lice.

Osamnaestogodišnja Aja, po propisu odevena u "abaju" koja joj je pokrivala telo i lice, izabrana je za Kraljicu lepog morala, prenosi lokalna štampa.
Na takmičenju u Safvi nisu se mogle videti devojke u kupaćim kostimima i dekoltiranim večernjim haljinama kao što je uobičajeno na nadmetanjima te vrste u ostalim krajevima sveta.

Pobednica i njene dve pratilje morale su da se podvrgnu nizu testova o posvećenosti porodici i društvu. U štampi nije navedeno čime je Aja osvojila žiri ali je precizirano da ona ima dobre ocene i da želi da se bavi medicinom. Dobila je novčanu nagradu od 5.000 rijala (930 evra), bisernu i dijamantsku ogrlicu, sat optočen dijamantima i avionsku kartu za Maleziju.
U Saudijskoj Arabiji, u kojoj žene moraju da se u javnosti pojavljuju u potpunosti sakrivenog lica i tela, ne postoje takmičenja zasnovana isključivo na fizičkom izgledu.
"Pobednice predstavljaju najviše vrednosti islamskog društva", rekao je organizator nadmetanja Hadra al-Mubarak a prenosi list Vatan

Član
Exkluzivo smo dobili slike sa aftershow partya doticna je(desno) sa njenom rodicom(Ljevo)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Član
emir_89 je napisao(la):
ja mislim da je ipak ova lijeva... :D

3d8cf2ca08c40ee2692f39cedbfa3e3a82656.jpg

A sta ti to imas protiv moje rodice Zubejde??? Jel hoces reci da je ruzna??? Stari naci cu te gdje god bio pa cemo nas dvojica to rijesit beretkama:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

ccccc:lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.