legionar Član 11.10.2008 #16 RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga Ma nemozemo nigdje mi kad se opustimo ko ebili, postignemmo jedan gol i kontamo sve gotovo! PS: Pao sam i na kladionici samo na nama, igrao srbiju iz 1 u 1, hrvatsku iz x u x i nas iz 2 u 2 i jbg
RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga Ma nemozemo nigdje mi kad se opustimo ko ebili, postignemmo jedan gol i kontamo sve gotovo! PS: Pao sam i na kladionici samo na nama, igrao srbiju iz 1 u 1, hrvatsku iz x u x i nas iz 2 u 2 i jbg
Oggy Početnik 11.10.2008 #18 legionar je napisao(la): Ma nemozemo nigdje mi kad se opustimo ko ebili, postignemmo jedan gol i kontamo sve gotovo! PS: Pao sam i na kladionici samo na nama, igrao srbiju iz 1 u 1, hrvatsku iz x u x i nas iz 2 u 2 i jbg Kliknite za proširenje... ja ili cu odigrati na nase ili necu nikako... U srijedu, BiH : Armenia - 1
legionar je napisao(la): Ma nemozemo nigdje mi kad se opustimo ko ebili, postignemmo jedan gol i kontamo sve gotovo! PS: Pao sam i na kladionici samo na nama, igrao srbiju iz 1 u 1, hrvatsku iz x u x i nas iz 2 u 2 i jbg Kliknite za proširenje... ja ili cu odigrati na nase ili necu nikako... U srijedu, BiH : Armenia - 1
kAcA Član 11.10.2008 #19 RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga a dobro smo igrali, golove smo primili bas nidje veze al et bice bolje
jaha Član 12.10.2008 #21 RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga Koje sranje.........bice bolje dobro momci igraju nema sta..................
RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga Koje sranje.........bice bolje dobro momci igraju nema sta..................
E edoze Član 12.10.2008 #22 RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga jel to na bilinom polju u zenici tekma?ja zivim 200m od stadiona a nemam pojma kad su utakmice,slabo pratim,nemam kad od faxa i neta
RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga jel to na bilinom polju u zenici tekma?ja zivim 200m od stadiona a nemam pojma kad su utakmice,slabo pratim,nemam kad od faxa i neta
ogipower Član 12.10.2008 #23 RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga ma cisto sumnjam dace biti bolje al eto ostaje nada :S
gaga Član 12.10.2008 #24 RE: Kraj 2:1 za njih! 'ebiga jbg i vece reprezentacije su gubile od turske NAPRIJED BOSNO!!!