kopija farova od 4 na trojku, savjet za duga???

kopija farova od 4 na trojku, savjet za duga???

Član
drug mi je kupio farove za golfa 3 na princip farova odnosno kopiju farova od golfa 4, e sad bi htio sledece da uradi, u njega je sada kad upali duga svijetla gase se kratka, a on bi da to odradi kao kod 4-ke golfa da ostanu i kratka upaljena kad se duga upale, zna li neko kako da odradimo ovo? HVALA ;);)

Član
to je jer g3 originalno ima h4 sijalicu, koja u sebi sadrzi i dugo i kratko.....ne znam tacno za g3, ali ako je kao na g2/jetta-i najlakse je naci zicu na rucici od dugih svjetala, koja, kada se upale duga, "prekida" struju kratkom svjetlu....mozda ce neki faovaovac znati napamet koja je zica ;)

Član
trizex je napisao(la):
to je jer g3 originalno ima h4 sijalicu, koja u sebi sadrzi i dugo i kratko.....ne znam tacno za g3, ali ako je kao na g2/jetta-i najlakse je naci zicu na rucici od dugih svjetala, koja, kada se upale duga, "prekida" struju kratkom svjetlu....mozda ce neki faovaovac znati napamet koja je zica ;)

aha znam na sta mislis, valjda neko zna od clanova kako ovo da se odradi i koje je boje zica;)

Član
trizex je napisao(la):
S unimerom u ruci na licu mjesta se to zacas rijesi, ovako ti ne mogu vise pomoci :)

ok tebi hvala, ja cu pricekati jos malo mozda neko zna koje je boje zica pa da mi je lakse, ko je s ovim i prije imo iskustva. ;)

Član
ispod volana, prema rucici s kojom palis duga svjetla trebao bi imati osim ostalih i zutu i bijelu zicu
malo skini izolacije s obje i kratko ih spoji,, tada ces imati kratka svjetla, i samo ces ih pojacavati dugim, znaci kratka se nece gasit;)

Član
ArminM je napisao(la):
ispod volana, prema rucici s kojom palis duga svjetla trebao bi imati osim ostalih i zutu i bijelu zicu
malo skini izolacije s obje i kratko ih spoji,, tada ces imati kratka svjetla, i samo ces ih pojacavati dugim, znaci kratka se nece gasit;)

to brate mi je trebalo hvala ;);)

Član
interesuje druga moze li se to odraditi nergdje pored farova, kaze ne zna hoce li mu ablender crknuti:icon_question:

Legend
ovako je to fabrika rijesila... ;) sve ostalo je izmisljanje tople vode... ;)

21myzhg.jpg

znaci samo kopiraj ovo sa slike, i dobijes to sto trazis bez ikakvih poslijedica... ;)

Član
Liga je napisao(la):
ovako je to fabrika rijesila... ;) sve ostalo je izmisljanje tople vode... ;)

21myzhg.jpg

znaci samo kopiraj ovo sa slike, i dobijes to sto trazis bez ikakvih poslijedica... ;)

jbm mu mater ako ja ovo razimijem:icon_smile::lol:

Legend
uzmas 2 komada zice, odprilike debljina kao ta bakarna plocica...
uzmes 4 stopice i uradis tako kako je na slici... zaokruzio sam ti... ;)

Član
Liga je napisao(la):
uzmas 2 komada zice, odprilike debljina kao ta bakarna plocica...
uzmes 4 stopice i uradis tako kako je na slici... zaokruzio sam ti... ;)

jel imaju neke muske stopice da se ubode tamo sta li vec, vidim samo ovu bakarnu plocicu, ne vidim nista drugo, IZVINI DRUG STO TE MUCIM;)