VR6Boki Član 17.03.2009 #17 Ma taj lik nije autofan, a ni ne razumije se nesto posebno u voznju. Naucit ce Octavia ta garant fino ide, al moze se trkati samo sa najsporijim "rejserima"...
Ma taj lik nije autofan, a ni ne razumije se nesto posebno u voznju. Naucit ce Octavia ta garant fino ide, al moze se trkati samo sa najsporijim "rejserima"...
TDi Power Član 17.03.2009 #20 Ma pustite covjeka neka uziva samo je taj osjecaj htijeo da prenese i na nas
bravof Početnik 17.03.2009 #22 ovo je zalosno, prepostavljam da se covjek ponosi ovakvim tekstom:icon_confused:
Schumi Član 17.03.2009 #23 Samo ne znam na koje rejsere je mislio,možda je Anaisa sreo pa sudeći po izgledu zaključio da je ispod haube strašna mašina
Samo ne znam na koje rejsere je mislio,možda je Anaisa sreo pa sudeći po izgledu zaključio da je ispod haube strašna mašina
Adi_A3 Član 20.03.2009 #24 Shumi ne diraj mi Anaisa Pa gdje ta octavija pa da se zaganjamo kroz grad...da se malkice provlacimo :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
Shumi ne diraj mi Anaisa Pa gdje ta octavija pa da se zaganjamo kroz grad...da se malkice provlacimo :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
Schumacher Član 20.03.2009 #25 joj texta citao sam ovo vec jednom smijesno i zalosno :icon_sad::icon_sad: