Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Komentari Opel Corsa by Outrage (Zatamnjeno i cekaju se jos uvijek opruge :()
Bit ce slike cijelog projekta neznam kakav cu rezultat dobiti...vidjet cemo..uvijek imam alternativu da ih vratim kao sto su bile...samo ljepse i urednije da to izgleda !
Evo danas sam jedno 3 sata sam radio i prezadovoljan kakav sam rezultat dobio kasnije mi se naravno djevojka opet pridruzila sa drugaricom koja je takodjer uzela za vodobrusni hahaha pa smo do malo prije radili... rezultati su vec zadovoljavajuci a slike ce biti sutra sad sam preumoran da to dizem
NIje belaj Buda,ali sutra malo odmaramo od posla nedjelju tek nastavljamo pa ako budes horan Bujrum
heheheh i ja sam iz dana u dan sve nestrpljivi vjeruj ali jbg vrijedi sacekat da ih ispoliram kako treba trudim se maksimalno da do 15.og budu na autu ali iskreno tesko
sva sreca pa neradim sam i nadam se brzom zavrsetku sa izvanrednim rezultatima pa idemo na montazu i ceka se maj da dodju amortizeri i opruge iz njemacke 40mm u zemlju po meni taman na 15"
ja licno nevolim kad su male felge... jest da onda moze vise u pod...no meni se vise svidja sa 15" bit cu vislji ali cu isto tako lijepo ispuniti bralobrane i dobiti agresivnost sa gumama 50
ja mislim da ti je 15˝dovoljno jos kad je spustis bit ce bombon, ima mi prijatelj corsu sa 15˝ od calibre bas fino izgleda ispunjeni blatobrani fino i sve jedan dan cim ga uhvatim cu slikat pa cu ti send da vidis