koliko wooferi stete auta

koliko wooferi stete auta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Meni je znao i mjenjac iskoci na 133dba vidim ne moze salta vise :)
A desavalo se mom prijatelju sto ima TUBU da mu kuka se odvrnula!! c c c et sta se sve desava
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

srry morao sam

eddo je napisao(la):
evo malo nostalgije za pojedince :cool: ...

28dbf57d.jpg

5a0f89b8.jpg

7b81c482.jpg

724a4c96.jpg

covjeceeeee :cool::cool::cool::cool: ... :hydro:

gledao na stupu kad je bio, tad je cini mi se i licni rekord oborio, imam i snimljeno negdje, ludilo autic ....

bio sam sa duletom(mada mislim da se nesjeca on) kad je bio u zivinicama imam cak i snimak na telefonu kad je lupio cin i mi se 155Db-a....da vidite kako titra prasina jedano 2-3cm iznad povrsine auta i kad stade muzika opet pade na pandu...strasam prizor :icon_eek: .....hehehehe

Član
na cem si ti bio pa ti prasina titrala 2-3 cm od auta bas me zanima ... manijace, ludace, psihopato :lol: ...

nermin suljagic je napisao(la):
bio sam sa duletom(mada mislim da se nesjeca on) kad je bio u zivinicama imam cak i snimak na telefonu kad je lupio cin i mi se 155Db-a....da vidite kako titra prasina jedano 2-3cm iznad povrsine auta i kad stade muzika opet pade na pandu...strasam prizor :icon_eek: .....hehehehe

nek izbusi rupe na haubi i ispod haube stavi najlon...moze prosijavat brasno :lol:

Član
kod mene u Fabiji 2 su stock zvučnici jaki su imaju dobar baas što me je iznenadilo ,
zasad mi netreba ništa bolje jer imam probelm sa prednjim vratima kad puno odvrnem vibriraju koda će otpasti oni
tapacirunzi sa njih ne smim ni pomisliti šta bi bilo da se stavi neki jak sistem sa pojačalom :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.