Kume ja ti kazem, ako ne vjerujes po atuo se kladimo naspemo 10 litaara, ako ne pređes 120km auto je tvoje, prepis odma... Sto je onaj clan spomenuo to ima velikog utjecaja, ne zivim u Sarajevu da mi je saki 200km semafor, u Novom Travniku nema semafora, a ni puno rasksnica, tj iako ih ima, ja ne idem u njih previse jer imam oređenu rutu svaki dan, tako da je to isto jedan od velikih faktora, a takodjer nije promet gust, tako da nema puno ni kocenja i slicnoghaso je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Da kao navedeni i kao golf 2 1.3, golf 2 1.6 golf 2 1.8 i ostala novija i manja auta, tko ne vjeruje po auto se kladim i dajem ga njemu nek vozi.... Da si imao nebi pricao, i ja nisam vjerovao da se C20XE moze spustit otvorene voznje na 6 i kusur litara, dok se nisam licno uvjerio... Opel Power je to sinehaso je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Astra F GSI 2.0 8V 115KS, potrosnja kulturne voznje po gradu ne prelazi 8L, a ako cemo malo stiskat, onda ide i preko 10L, dok je otvorena oko 6.5-7L, otkako sam stavio K&N Performance Panel, potrosnja se povecala nekih 0,5L/ 100km...
e jbg sad 2.0 sa 115 konja trosi ko twingo 1.2 ili punto 1.2 koji su i laksi a i noviji 8 litara po gradu
ma ja pricam za gradsku voznju i neda mi se da vjerujem da opelov 20god star motor sa 115 konja trosi 8l po gradu kao neki noviji 1.2 motor u laksoj karoseriji
AnDel je napisao(la):muha je napisao(la):golf 1 1.6 benzin
gradska 12-20l van grada 7-11 litara...
e drug nije nesto uredu s tim motorm ako trosi toliko
ErRoR je napisao(la):Kume ja ti kazem, ako ne vjerujes po atuo se kladimo naspemo 10 litaara, ako ne pređes 120km auto je tvoje, prepis odma... Sto je onaj clan spomenuo to ima velikog utjecaja, ne zivim u Sarajevu da mi je saki 200km semafor, u Novom Travniku nema semafora, a ni puno rasksnica, tj iako ih ima, ja ne idem u njih previse jer imam oređenu rutu svaki dan, tako da je to isto jedan od velikih faktora, a takodjer nije promet gust, tako da nema puno ni kocenja i slicnoghaso je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Da kao navedeni i kao golf 2 1.3, golf 2 1.6 golf 2 1.8 i ostala novija i manja auta, tko ne vjeruje po auto se kladim i dajem ga njemu nek vozi.... Da si imao nebi pricao, i ja nisam vjerovao da se C20XE moze spustit otvorene voznje na 6 i kusur litara, dok se nisam licno uvjerio... Opel Power je to sinehaso je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Astra F GSI 2.0 8V 115KS, potrosnja kulturne voznje po gradu ne prelazi 8L, a ako cemo malo stiskat, onda ide i preko 10L, dok je otvorena oko 6.5-7L, otkako sam stavio K&N Performance Panel, potrosnja se povecala nekih 0,5L/ 100km...
e jbg sad 2.0 sa 115 konja trosi ko twingo 1.2 ili punto 1.2 koji su i laksi a i noviji 8 litara po gradu
ma ja pricam za gradsku voznju i neda mi se da vjerujem da opelov 20god star motor sa 115 konja trosi 8l po gradu kao neki noviji 1.2 motor u laksoj karoseriji
adohera je napisao(la):Moj bimer ne trosi nista ko zippo upaljac moras ga svako 3 dana punog sipat:lol:
BMW e36 2.5 24v otvorena 7l, gradska moje voznje 15-27+
adi187 je napisao(la):Mozda 2.5 dizel 190 trosi al 2.0 nije neki potrosac kod mene je 6-7 trosio jos automatik :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_smile:
GreenDevil je napisao(la):ne znam kako merc 190 benzin trosi 8L otvorene pa dizel toliko uzima :icon_question::icon_question::icon_question: