koliko da naplatim spajanje muzike?

koliko da naplatim spajanje muzike?

Član
danas ja bio kod jarana,,,kad stade pored puta neki momak s golfom kecom KABRIOLET...i dodje on do ovog mog jarana i pita ga posto bi mu ofarbao felge,,i pogode se oni s cijenom,,,ostavi cojk felge i kad je posao sjest u auto govori on znatel koga da zna spajat muziku,,ja se javim kazem mu znam ja...i doce mi cojk sutra da mu spojim muziku...ali problem je u tome sto ne znam koliko da mu naplatim zato vas pitam koja je realna cijena jer da nebi uvrijedio momka sutra ;)

Član
Chuza je napisao(la):
ma jedno 20-30KM ti je relano to ti je ba po sata max u kecu poslozit ;)

ma uzet cu mu DO 20 KM,,,jer on skoro da ima spojenu muziku,,kablove je sam provukao,,ja znaci samo trebam zice pospajat....ajd chuza Hvala ti;)

Član
ja isto tako ugradjujem muziku u auta i naplacujem 20 km ruke + sad dijelovi. Ugradio sam u 10-ak auta muziku i niko se nije zalio... Potrebno ti je nekih dobrih 2h da to uradis kvalitetno, kontakte, lemove, stopice, osigurace itd, da mu se ne zapali auto zbog losih kontakata ili naguljenih kablova...

Član
RS TURBO je napisao(la):
ja isto tako ugradjujem muziku u auta i naplacujem 20 km ruke + sad dijelovi. Ugradio sam u 10-ak auta muziku i niko se nije zalio... Potrebno ti je nekih dobrih 2h da to uradis kvalitetno, kontakte, lemove, stopice, osigurace itd, da mu se ne zapali auto zbog losih kontakata ili naguljenih kablova...

ma znam ja to spojit,spajao sam i ja nekoliko pojacala JARANIMA....i naravno da cu spojit kvalitetno jer nebi volio da cojk izadje u crnoj hronici zbog mene.

Član
Ma druze ako ti imaju euro dzekovi i tamo i vamo samo ukopcaj i to mu uradi za petaka, e vec ako imas da spoji par zica, ja sam uzimao po 10-15KM a ako imas jos nesto da provedes onda 20KM.
Treba biti posten, necija je dnevnica na gradjevini 25KM....

Član
djogi86 je napisao(la):
Ma druze ako ti imaju euro dzekovi i tamo i vamo samo ukopcaj i to mu uradi za petaka, e vec ako imas da spoji par zica, ja sam uzimao po 10-15KM a ako imas jos nesto da provedes onda 20KM.
Treba biti posten, necija je dnevnica na gradjevini 25KM....

pa zato sam i pitao vas,,jer necu da kasnije momak prica skupo mi naplatio,,,necu ba nikog da ostetim...uzet cu ja njemu 10 KM mislim da nije puno.....on ima spojen cd pleyer to sam vidio danas i ima spojena 4 zvucnika ima lijep zvuk dosta cisto pjeva ali nema mu basa,,pa je on kupio neki woofer i pojacalo i sad to treba spojit,,ma nikakav problem za mene..
hvala svima na savjetima...;)

Član
Jes necija dnevnica 25km ali je i necija 150 pa i 200km tako da svako mora cijeniti svoj rad. Ako ga ne cijenis nema ni od tebe nista :icon_rolleyes: