ITALY je napisao(la):
RCat je napisao(la):
nije nama svima bajram bio.
moguce da cete cekati veca kazna, pisao si da si vec gubio vozacku na mjesec dana..
a mozda slucajno znam da njemu jest:icon_rolleyes:
uostalom, bio ne bio, alkohol i volan... ma nema se sta reci znamo svi dovoljno o tome
Ma buraz... znaš mene... nikad ništa na silu... ako može fino, ako ne... nema veze... imam pravo ponudit i sl... ljudi nisu htijeli... Bože moj... poštujem sve te zakone, i platim fino kaznu, vozačku predam kad red dođe na to... i eto ga, čist račun, duga ljubav...
bio sam trijezan, kao da ni jedne popio nisam... ali eto, valjda 40tak dana nisam pio, pa se sastalo...
RCat neka čeka kazna koliku sam zaslužio... nisam se nikad bunio... svak svoje mora odslužiti, na ovom ili na onom svijetu... tako da se nimalo ne sekiram ili bojim, nedaj Bože... slavio jesam kao i svak drugi koji je slavio ovaj praznik... ali ništa pretjerano, kao i svaki nromalni vikend mi je bilo... uglavnom, mislite šta hoćete... ima ko da dijeli pravdu.
Hvala Ivice, čovjek si... kad mene vidiš na ulici da divljam i ugrožavam ostale, slobodno me zaustavi i šamar mi opali, imaš pravo, vjerojatno si od mene stariji... nisam se bunio stvarno... fino ljudski po propisima sve završio i gotovo.
Wade... bilo, 3 marice bile u gradu... 5-6 patrola bilo... i sl... i kad sam se vratio na OMW da kupim cigare i piće... njih 10 unutra sjedi i pije na OMWu... vani 2 astre karavan i 2 marice parkirane, ljudi se zarakijali... i onda sam pogubio živce i bilo mi je svejedno kakvu ću kaznu dobit... danas isto tako gore kad sam krenuo... i onda kad sam se vraćao, ispred Paparaca krenemo zajedno Juka i ja, on s onom olupinom od džipa... i puša do Jab
Svejedno, vratili mi vozačku danas, čekam poziv napismeno u narednom periodu i to je to... halal bilo, zaslužio sam... ima plan i za to... koga interesovalo može na pm pitat... 2 vozačke u novčaniku djeluju veoma dobro
Cole, dole sam ako Bog da... sad neznam još dali u petak ili u subotu oko 11... ako dođem u petak, zadužujem te da me oko pola 8 ili 8 dođeš probudit... ispit mi je u 9
pozzzz.