Koliko... 2,4% !?

Koliko... 2,4% !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
EDIT: Uglavnom su mi uzeli vozačku i eto... napuhao sma balon, i uzet će je najmanje mjesec dana + uslov.

I da, valjda nisam pio 40 dana pa toliko napuhao od 5-6 piva...

Početnik
cisto sumljam da ces dobit zabranu samo 1mj,mislim da prvi put kad se napravi takav prekrsaju idu na minimalnu kaznu a svaka sledeca bi samo mogla biti veca,

a Bogami si dobro napuhao..:icon_rolleyes:

jos ti vozacku uzeli i nisi se opametio nego po gasu...:icon_rolleyes:,pjan i 201km/h na sat.......to ti bas i nije pametno..

Član
Pa prije je bilo prvi put 150 sa sud. troskovoma i uslov od ne znam koliko pa ako ponovis istu gresku onda tako desto 300-400 i tri mjeseca.

E sad javice se neko ko zna ali mislim da je to na godisnjem nivou ako ponovis istu gresku pa te jos i ufate :)

A moguce je sad da ce biti tako nesto 100-150 i mjesec zabrane ako odavno nisi imao pijanih susreta, a ako si bio siguran da nemas preko sto nisi trazio vadjenje krvi.

Ili sto nisi ko sav normalan svet rekao evo vama po cenera da ja ne duvam uopste, pa ako kazu malo je onda evo po 15 pa i to malo evo po 20 nemam vise i onda ti oni kazu hvala dovidjenja i pazi kako vozis. To ti se najvise isplati, a ne sad zaj*ancija sud kazne zabrane ovo ono.

Bilo je vec tema mnogo, i u svakoj je zakljucak bio da se najvise isplati i njima i nama da ih pocastimo sa 20-30 markica i zaboravimo sta je bilo, nakon nekoliko cascenja nece te vise ni zaustavljat :)

Član
neznam sta bi ti rekao u mene ja amidja nedavno fasovao 400KM kazne i 3mjeseca zabrane.. s tim da je policajca ufatio za vrat:D

Član
hjoj idolu :D aj nek je barem neko iskreno napisao svoj dozivljaj s alkoholom :D mislim da je ono sto i Ersan napisa, mjesec i 100 km....

Član
trizex je napisao(la):
hjoj idolu :D aj nek je barem neko iskreno napisao svoj dozivljaj s alkoholom :D mislim da je ono sto i Ersan napisa, mjesec i 100 km....

Al što se ispisa ja jutros... :D

Ebeš novčanu... žao mi vozačke... ako ode 3 mjeseca, tog me je strah najviše... valjda neće :D

Wade u Grassu bio, da :D na Drecelju išao 30, normalno sve... i zaustaviše me likovi... a u Orahovici ili gdje je tačno onaj pravac... tu radar :D ebiga... odo se tuširat pa me eto gorep o vozačku... poslije 2 sata mogu doć preuzet :D

menjic: ma o novcu neće da priča... davao sam im ja duple dnevnice... večerom častio... ali ništa...

vw_damir: hvala ti lijepo na takvim riječima... izbrisat ću post zbog tebe i takvih, nije vrijedno.

Član
e jbga...znaci i u orahovici ima radar..to nisam znao...jedino u orahovici imaju ona 3 pravca povezana...jbga nece valjda 3 mjeseca...

Član
ne znam kako te nije strah bilo vozit sa tolkom kolicinom alkohola jos 200 na sat? Imas srece sto si ziv...

Legend
ma kad si pjan ti se osjecas najsigurnije,tj alkohol ti daje lazan osjecaj sigurnosti:icon_biggrin:
al hajd bitno je da nam je drug antrax ziv i zdrav :)

Član
Ja uvjek kad vozim pod chokom moram nesto zgazit pile ili macku ali imam srece da ne naletim na drotove ko zna mozda bi jednog zgazio :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Prije ramazana sjedio kod jarana na vikendici malo cugnuli i u putu kuci podleti mi macka pod kola nisam je odmah zgazio tockom nego se uspjela provuc ispod auta. Ja sam sa 100 Km/h u 6 metara stao (sljedeci dan mjerio trag kocenja sa jaranima a hvala bogu 235 gume na 18 incnim felgama pa se odmah ukopa) i ja sam stao malo sacekao kontam da je izasla ispod Auta kad sam krenuo predjem preko mace i tad sam je tek zgazio :icon_sad: zao mi je bilo. Kasnije sam kupio nekoliko konzervi hrane za macke pa nahranio nekoliko macaka na putu radi sadake...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.