runaway je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Brate, vidis ti st aj ezensko, odma poletis ispast veci frajer od nje pa nahebes..c.c.c..c
Žene - ZLO![]()
c SEat a je napisao(la):ima jos ona plavusica sa golfom V mahnita po gradu , treba je dovest u red
Golf V crni , isto drotovski onaj , pridje s ledja ti usporis kad pored proleti ono neka plavusica za volanom, boze boze![]()
c SEat a je napisao(la):ima jos ona plavusica sa golfom V mahnita po gradu , treba je dovest u red
Golf V crni , isto drotovski onaj , pridje s ledja ti usporis kad pored proleti ono neka plavusica za volanom, boze boze![]()
Dino je napisao(la):c SEat a je napisao(la):ima jos ona plavusica sa golfom V mahnita po gradu , treba je dovest u red
Eh ta je nedavno nest pokusala... Okrenu se, nasmija i pogasu... Reko neces ceri... Stignem je, nasmijem se i po gasu![]()
Eko je napisao(la):c SEat a je napisao(la):ima jos ona plavusica sa golfom V mahnita po gradu , treba je dovest u red
ja bas posao da kazem za nju .. samo ova sto sam se ja snjom ganjao bio je sivi golf V al je plavusa, ovako ja isto kao lauda
kad ona ode u jednosmjernu, kontam budala kakva i prodjem dalje
![]()