Član
Pa da to momak i planira samo su uletili padobranci sa drugim pricama , lako se sa parama turbo + nitro + quatro = GODLIKE :lol:
Little Dragon je napisao(la):Pa da to momak i planira samo su uletili padobranci sa drugim pricama , lako se sa parama turbo + nitro + quatro = GODLIKE :lol:
bmwscaner je napisao(la):bas se odlican projekt napravi sa 2000 maraka hahaha to bude ko 50+% šklopocija sta se voze na trkama gledas kad ce te ubiti neki dio zavezan žicom i to bakrenom jer je celicna skupa
Little Dragon je napisao(la):farba je najmanje bitna sto se tice SR-a , bitno je da je auto limarski ok a bojenje sam ja vec uradio za svoj cejf i znam sve cijene ne sekiraj se , a ako mi se ne svidja boja hvala bogu sad su folije jeftine pa se i to zavrsi , kao sto rekoh bitno je krenuti i bitno je stati i naravno biti siguran u autu . Motor , kocnice , polukavez malo ojacanja i naci finu corsicu to se sve popakuje za tu cifru ugl. vidjet ce se
Little Dragon je napisao(la):farba je najmanje bitna sto se tice SR-a , bitno je da je auto limarski ok a bojenje sam ja vec uradio za svoj cejf i znam sve cijene ne sekiraj se , a ako mi se ne svidja boja hvala bogu sad su folije jeftine pa se i to zavrsi , kao sto rekoh bitno je krenuti i bitno je stati i naravno biti siguran u autu . Motor , kocnice , polukavez malo ojacanja i naci finu corsicu to se sve popakuje za tu cifru ugl. vidjet ce se
Little Dragon je napisao(la):Pa nisu to Boki bas male pare , samo skontaj da za 400-500km mozes kupiti Corsu A bez motora , vidis kakve su sad cijene motora XE-a za 400-500km sa svim mozes uzeti , mislim cifra je ugrubo sigurno se tu jos malo doda na neocekivane trosovke al ugrubo to je to , znam da ima prepravki nosaca i da se stavi mjenjac , znam da moraju jace opruge i amortizeri zbog tezine , znam i da trebaju jace kocnice kao i da se ojaca taj mali autic i nekih dodataka kao sto sam pisao radi sigurnosti al opet nije to nista pretjerano naravno kad radis sa prijateljima ima i tu prednosti . Opet i da ne ganjas tu varijantu pogledaj cijene GSI kadeta kako su pale , za 2500-3000km mozes uzeti gotovo auto koje ce ici opet fino i jos malo dodati carlama , pocupati sve iz njeg i eto opet finog vremena . Uglavnom ja sam bacao na papir tu se vrti ta suma pa cemo vidjeti dok jos sta zavrsim na Astri krece Corsa projekat
George je napisao(la):nova stock auta sa 1.2 T motorom ce svakog gsi-a poderat na 15-16