koji je motor u golfu!

koji je motor u golfu!

Član
ovako posto sam kupio golfa 2 i rekli su mi da je motor iz passata 1.6 td kako da znam koji je i koliko konja ima.! jel pisu di na motoru oznake ili nesto?
 
U dvicu mislim da su TD išli s 44 Kw i čini mi se 51KW, s tim da je ovaj zadnji u skoro svim Pasatima 89-> bar mislim tako...
 
Član
sub3r je napisao(la):
to je onda iz passata ili golfa poslije 88. godista
RA ili SB kodne oznake ;)

aha...a jbg ne znam kad je drugi motor a u knjizici su ti kilovati...ma pitam jer me turbina zeza...ne znam koji k, povlaci tek na jako velikim okretajima i to kratko ali nista ne dimi. mozda je bosh pumpa zatvorena di se to otvara??

aa jel mi moze ko reci dali ako je meno zavrnuta nafta na bosh pumpi da mi zato golf ne povlaci tj tubo ne radi i pise da se moze stelat taj boost na turbini pa ako bi mi itko mogao pomoco di da je otvorim to jest pojacam haftu i taj boost na turbu hvala!
 
Član
almir_1983 je napisao(la):
pojačaj malo gorivo na boš pumpi pa vidi kako će ići,možda je neko smanjio gorivo....

a kad ne znam koji šaraf! ima negdije neka slika možda...a možda je zagalavio west gate ona klapnica i onda cijelo vrijeme pusta boost i slabo vrti moram aj to rukom vidjet!
 
postavio si sliku motora i ustanovili smo da je obicni TD 51kw, i turbina je riknula, bezze trosis vrijeme na te gluposti o pojacavanju turba i pumpe, nije to krstasti sarafciger pa popusti malo i ne radi taj posao svako vec strucan majstor
 
Član
šta znaci kad iz cijevi mjertaca ulja jako piri para i kad skinem cep od ulja...znaci podosta piri dok motor radi!
 
Član
na bloku motora imas oznaku kubikaze motora, nalazi se sa zadnje strane, negdje na sredini bloka, ispod izduvne grane
 
Top