uzmi kvalitetnije cd-ove i on nema mp3 tako da mozes samo snimati audio cd... ako ne mogne ni njih citati, izvadi ga, odozgo ga otvori i ocisti laser stapicem za usi i rijesen problemdj_amil je napisao(la):Da li neko zna sa kojim programom prekopirati orginalne audio cd-ve, da se mogu slusati u orginalnom radiu u alfi 147, pokusao sam i sa obicnim kopiranjem i sa ripanjem al uvjek mi izbaci da je cd error, samo hoće orginal cd-ve!?
milanelo je napisao(la):uzmi kvalitetnije cd-ove i on nema mp3 tako da mozes samo snimati audio cd... ako ne mogne ni njih citati, izvadi ga, odozgo ga otvori i ocisti laser stapicem za usi i rijesen problemdj_amil je napisao(la):Da li neko zna sa kojim programom prekopirati orginalne audio cd-ve, da se mogu slusati u orginalnom radiu u alfi 147, pokusao sam i sa obicnim kopiranjem i sa ripanjem al uvjek mi izbaci da je cd error, samo hoće orginal cd-ve!?![]()
ja jesam tako da znam sta pricameddo je napisao(la):milanelo je napisao(la):uzmi kvalitetnije cd-ove i on nema mp3 tako da mozes samo snimati audio cd... ako ne mogne ni njih citati, izvadi ga, odozgo ga otvori i ocisti laser stapicem za usi i rijesen problemdj_amil je napisao(la):Da li neko zna sa kojim programom prekopirati orginalne audio cd-ve, da se mogu slusati u orginalnom radiu u alfi 147, pokusao sam i sa obicnim kopiranjem i sa ripanjem al uvjek mi izbaci da je cd error, samo hoće orginal cd-ve!?![]()
nema to veze sa ciscenjem lasera ako vec ucitava originalne cd-ove ... a vjeruj da nemam pojma kako da rjesis taj problem nisam se nikad susreto sa istim :icon_confused: ...
c0d14c je napisao(la):a sta ti hoces ustvari cd ove koje vec imas i mogu svirati da ih samo prekopiras ??? preko kojeg programa pokusavas ?