Koje su ovo House pjesme

Koje su ovo House pjesme

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
vw_damir je napisao(la):
Vernese, ovo gore od LBL i nije nesto:icon_question:
Kume ako si poceo tek furati ovaj stil glazbe, tebi je komercijala najaca a ovo sto je varnes postavio i nije bas komercijala ;) A inace sto ti varnes rece, lbl inace lozi jako kvalitetnu ziku,tak da nemosh fulat.. .

VErnes jarane Vernes , E nije A :D

ma zna se ko je kralj house muzike , lik ima takvu tehniku mixanja da svi DJ-evi , svih zanrova mogu gledati i uciti.
mada je meni vec taj stil na 128bpm pomalo isfurao , idem na malo brze :cool:

Inace , proglasen je za najinovatvnijeg producenta prosle godine , ko slusa njegove stvari zna o cemu pricam ;)

Član
ErRoR je napisao(la):
vw_damir je napisao(la):
Kume ako si poceo tek furati ovaj stil glazbe, tebi je komercijala najaca a ovo sto je varnes postavio i nije bas komercijala ;) A inace sto ti varnes rece, lbl inace lozi jako kvalitetnu ziku,tak da nemosh fulat.. .

Ovu muziku furam vec 3- 4 god., komercijalu slusam al' ju nesto specijalno i ne gotivim...
Zbog toga sto LBL "lozi" kvalitene stvarke mi se ova i nesvidja jer on ima puno boljih...

A inace se najvise prepoznajem u trance.u...

p.s.
Neznam kako mozes davat sudove tako sto procitash jednu recenicu... Ndje veze, al' znamo se pa znam da nije zlonamjerno:D

pozzzz;)

preslusao sam desetine njegovih setova , al ovaj je fkt najbolji :cool:

Tracklist :
1. Martin Solveig - I Want You (Intro)
2. Bingo Players - Get Up (Diplo Remix)[intro]
3. The Tough Alliance - Neo Violence (Laidback Luke Remix)
4. ID
5. DJ Punish - Meet Her At Baltimore
6. MIA - XR2 (Diplo Remix)
7. Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S - Show Me Love (Afrojack Remix) w/ Laidback Luke - Break The House Down (DJ Tool)
8. ID w/ Major Lazer ft. Afrojack - How I Like It (Only Break) [title not confirmed]
9. CLS - Can You Feel It (Laidback Luke Riddim Remix)
10. Fake Blood - Blood Splashing (Fake Blood Theme)
11. Fake Blood - Mars
12. ID
13. DJ Rockid - Girlz (Original Mix) w/ Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S - Show Me Love (DJ Tool)
14. ID w/ Laidback Luke - Rocking With The Best
15. Dada Life Vs DJ Kool - The Great Fashionista Swindle (Laidback Luke Bootleg)
16. DJ Sneak & Hervé - Droppin' Kisses (Hervé Club Mix)
17. Surkin - White Knight Two (Laidback Luke Remix) w/ Laidback Luke & A-Trak - Shake It Down
18. Daft Punk - Superheroes w/ Daft Punk - Teachers (Laidback Luke 2008 Remix)
19. His Majesty Andre - Peep Thong (Original Mix)
20. Hugo Van Dyck - Give My Love A Try (Leon Du Star Remix)
21. Paul Johnson - Get Down (Laidback Luke Booty Remix)
22. Boy 8-Bit - The Suspense Is Killing Me (Dada Life Guerilla Fart)
23. KRS One & Microfunk - Sound Of Da Pecan (Riva Starr Rechunk)
24. Crookers - Knobbers
25. Prodigy - Omen (Hervé's End Of The World Remix) w/ Joachim Garraud - Are You Ready

Download

Član
vw_damir je napisao(la):
ErRoR je napisao(la):
vw_damir je napisao(la):

Ovu muziku furam vec 3- 4 god., komercijalu slusam al' ju nesto specijalno i ne gotivim...
Zbog toga sto LBL "lozi" kvalitene stvarke mi se ova i nesvidja jer on ima puno boljih...

A inace se najvise prepoznajem u trance.u...

p.s.
Neznam kako mozes davat sudove tako sto procitash jednu recenicu... Ndje veze, al' znamo se pa znam da nije zlonamjerno:D

pozzzz;)
Sorry ak si se nasao uvrijeđen,al ja ne mogu znati tko koliko fura koju glazbu to sam rekao sa pretpostavkom jer si i sam rekao "ovo i nije nesh" svak tko fura ovaj stile zike toliko god koliko ti furas nebi trebao reci bas ovo sto si ti rekao "nije nesto" no dobro stilovi i ukusi su razliciti tak da svakom na vlastitu volju ;)
P.S Mal mi je bezze furat 4god ele mjuzu i prepoznavat se u tranc-u no dobro :) Zivio ti meni ;)
A ti AMG-ovac si kupi Veliki poster od luketa,kad ga toliko gotivis gledaj ga svaki dan u live room modu :lol:

ma ne gotivim bas toliko , prije sam ga vise gotivio.

Sad se fura minimal , minimal techno i techno , a za slusanje trance mi je najbolji , najvise mi odgovara mada je i on komercijala teska al jbg

A druze u cemu si se ti pronasao , imao si blog zvao se just electro , nije valjda da electro slusas :lol:

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
ma ne gotivim bas toliko , prije sam ga vise gotivio.

Sad se fura minimal , minimal techno i techno , a za slusanje trance mi je najbolji , najvise mi odgovara mada je i on komercijala teska al jbg

A druze u cemu si se ti pronasao , imao si blog zvao se just electro , nije valjda da electro slusas :lol:
Blog se zvao Just electro music, a furam minimal,tech,funky,i electro,al u zadnje vrijeme ga slabije gotivim... Al naleti ponekad jaka electro stvar tak da ;)....

ma electro isfurao vise , ja jedino ponekad neki dirty electro volim poslusati al i to rijetko , daj ako imas kakve minimale da nabacis , Spartaque , SQL , Piatto i ostala ekipa :cool:

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
ma electro isfurao vise , ja jedino ponekad neki dirty electro volim poslusati al i to rijetko , daj ako imas kakve minimale da nabacis , Spartaque , SQL , Piatto i ostala ekipa :cool:
Mislio sam na minimal house,a STQ,Piatto je tehnjak koliko ja znam :),al dobro imam stvarki za tebe,al trenutno dizem nesh veliko na net, tak da je upload CLOSED NOW :) Jedino prek msn-a ti mogu sendat dr put neke stvarke ;)

a jeste Piatto techno producent , al SQL procudira dobar minimal i techno , zna i prog. house i tech house .

Imam ja dobrih minimal , minimal techno i techno stvari , al et , od viska glava ne boli , zna se koja je party muzika , a zna se sta je komerc :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.