Koje gume za SR?

Koje gume za SR?

Početnik
Znam da su slikovi najbolji, al ima li ijedna dobra zamjena za slikove, za koje trenutno pare nemam, a gume moram kupovat posto sam dobio auto na klocevima...pa kad vec kupujem, a planiram da vozim na 402, koje gume da uzmem...al naravno, i cijena tu igra ulogu..dogodine aBd, ako auto bude sluzilo, definitivno cu uzeti slikove, al sad ne mogu...neki mi preporucuju potrosenu zimsku gumu, sa 3-4mm sare, Nankang NS II mi isto fale... vasa preporuka???

Član
Ispod R888 nemoj nista ganjati makar polovne ako nemas love za nove.. Inace ces stajati skoro u mjestu prva - druga ;)

Početnik
Ma znam, al da vidim ima li kakva alternativa...Koliko su novi?

Evo iskopao sam, toyo r888 - 195/50 R15v 170 KM/kom

Da ne moram i felge uzimat, imao bih pare za nove...al ovako necu moci, jer morao bih uzeti 4 fegle, 4 gume za vozit se inace, i jos 2 slika...

Član
nisam rejser, al kako nankang ns 2 ultra sport fazoni ovo ono moze da valja za sr :icon_eek: kod mene kad su bile fino "cvilile", potvrde, a necemo sada koliko ponija imam :D

Ja isto navijam za polovni r888, ja glupko imao priliku prije Osijeka kupit za 50e dvije r888 14ke i odustanem, kontam istrosene, ne valjaju nista, al istina je da taj slik lijepi dok mu zice ne pocnu iskakat.
Jedina mana r888 koju su mi svi rejseri potvrdili da ih treba dobro zagrijat da pocnu lijepit.

Član
ako zelis nesto da mozes svaki dan koristiti auto i za sr ponekad onda toyo R1R
R1R.jpg

mogu se povoljno naci u hrvatskoj tko je na vw forumu tip dila nove gume mislim ispod 500 km za sve 4 nove

R1R 195/50/15 su cini mi se oko 125 km komad, bar u Osijeku kod lika od kojeg ja sam konto nabavljat.

I ovih je mana kratak vijek trajnaja, drug na svojoj Hondici nakon 10 000 moro skidat, doduse on voli nagle startove :D