koje felge na osmicu?

koje felge na osmicu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
i kad parkiras autek u BiH, djabe ti alarm, radi kao i ja...parkiraj, skini volan, rucicu mjenjaca zarotiraj za 180 stupnjeva, namazi govnom pedale i izadji auto...tako ko ga pokusa ukrast, nece imat sta uhvatit, ubacit ce u rikverc misleci da je u prvoj, zabit se u zid, povrijedit vrat od udarcaa prepoznat ces ga po usranim cipelama haha :D

Član
tibor987 je napisao(la):
i kad parkiras autek u BiH, djabe ti alarm, radi kao i ja...parkiraj, skini volan, rucicu mjenjaca zarotiraj za 180 stupnjeva, namazi govnom pedale i izadji auto...tako ko ga pokusa ukrast, nece imat sta uhvatit, ubacit ce u rikverc misleci da je u prvoj, zabit se u zid, povrijedit vrat od udarcaa prepoznat ces ga po usranim cipelama haha :D

*spade sa stolice*

hahahahahahaha

edit: btw. nigdje nisam spomenula da se bojim da ce mi ga tko ukrasti..

Početnik
a
trizex je napisao(la):
Jashta se neg zajebava ;)
Nego gdje izrova ove ratkape 'ljeba ti :)

Ma trazio ja sebi al nemaju za ove moje felge, zvao sam ih pa su mi rekli javit cim pocnu proizvodit dimenzije za moje auto :)
traktorljubezenrnrxq3.jpg

dajgle koka sto trću za makinom

Član
RCat je napisao(la):
tibor987 je napisao(la):

*spade sa stolice*

hahahahahahaha

edit: btw. nigdje nisam spomenula da se bojim da ce mi ga tko ukrasti..

Jesam ja rekao, odnosno barem pomislio :icon_twisted:

Početnik
pored ovoliko popaljenih (na mazdu naravno) muskih clanova foruma, mogu ti preporuchiti, da ti kupis cvaju golfa dizla, jer mazda ce biti poplashena samo ako je vide :)

Član
Stavi naprijed baracuda a nazad tenzo! I rijesen problem! :) U svakom slucaju Tenzo R puno mocnije izgleda!

Član
jos sam jedne divne nasla..
ustvari sam trazila informacije o sportu KENDO, jer u srijedu picinjem sa trainingom,
pa nadjo ove felge.. aaaaaah

kendoblk.jpg

al ne dolazi u obzir vise.. Tenzo R su narucene pa sta bude..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.