RCat Član 01.01.2008 #1 Barracuda Superfast Hyper Black Silver, te sam vec imala u 18".. sad bi isla na 19" ili Tenzo R 19" cijena je odprilike ista.. za koje bi vi tendirali?
Barracuda Superfast Hyper Black Silver, te sam vec imala u 18".. sad bi isla na 19" ili Tenzo R 19" cijena je odprilike ista.. za koje bi vi tendirali?
koki+ Član 01.01.2008 #3 Ove Schwartz Matt su odlične, Ali bolje su prve ove ali da zadnje felge imaju veći fals ( da nebudu iste širine naprijed i nazad)
Ove Schwartz Matt su odlične, Ali bolje su prve ove ali da zadnje felge imaju veći fals ( da nebudu iste širine naprijed i nazad)
H Har3 Član 01.01.2008 #7 prve bez razmisljanja ... crno auto i crne felge, meni jako bezveze i ruzno izgleda.
RCat Član 01.01.2008 #8 barracuda su naprijed uze nego iza.. a crne mi se dopadaju jer je auto izntra isto crno/crveno.. joj.. hm
barracuda su naprijed uze nego iza.. a crne mi se dopadaju jer je auto izntra isto crno/crveno.. joj.. hm
emirEX_sa Član 01.01.2008 #9 tepSIJA je napisao(la): Tenzo R bez razmisljanja Kliknite za proširenje... slazem se
SeEn_BoSs Član 01.01.2008 #12 tepSIJA je napisao(la): Tenzo R bez razmisljanja Kliknite za proširenje...