tibor987 Član 23.03.2010 #31 RE: Koje flege bolje stoje ? 12:13 omjer :icon_eek: 12 za moje, 13 za ivicine :icon_eek: sad opet nista ne znam :lol:
RE: Koje flege bolje stoje ? 12:13 omjer :icon_eek: 12 za moje, 13 za ivicine :icon_eek: sad opet nista ne znam :lol:
sub3r Član 23.03.2010 #33 RE: Koje flege bolje stoje ? sve su ovo glasovi po subjektivnoj osnovi... tako da odluci sam sta ces raditi... ipak radis je za sebe, ne za mene ili nekog treceg
RE: Koje flege bolje stoje ? sve su ovo glasovi po subjektivnoj osnovi... tako da odluci sam sta ces raditi... ipak radis je za sebe, ne za mene ili nekog treceg
stallion Član 23.03.2010 #34 RE: Koje flege bolje stoje ? :icon_biggrin: mogu ja opet za Ivicine ako hoces!
tibor987 Član 23.03.2010 #35 RE: Koje flege bolje stoje ? sub3r je napisao(la): sve su ovo glasovi po subjektivnoj osnovi... tako da odluci sam sta ces raditi... ipak radis je za sebe, ne za mene ili nekog treceg Kliknite za proširenje... Problem ej sto sam i ja podijeljen 50-50 :icon_eek::icon_rolleyes:
RE: Koje flege bolje stoje ? sub3r je napisao(la): sve su ovo glasovi po subjektivnoj osnovi... tako da odluci sam sta ces raditi... ipak radis je za sebe, ne za mene ili nekog treceg Kliknite za proširenje... Problem ej sto sam i ja podijeljen 50-50 :icon_eek::icon_rolleyes:
CoL3 BHT Ovisnik 23.03.2010 #36 RE: Koje flege bolje stoje ? meni su i tvoje jaako dobre na vabiji,a ove ivicine bi mnogo bolje bile uzivo
RE: Koje flege bolje stoje ? meni su i tvoje jaako dobre na vabiji,a ove ivicine bi mnogo bolje bile uzivo
_vwfan_ Član 23.03.2010 #37 RE: Koje flege bolje stoje ? joj jesi na slatkim mukama ni je ne znam koje bi :lol: i prve i druge predobre
RE: Koje flege bolje stoje ? joj jesi na slatkim mukama ni je ne znam koje bi :lol: i prve i druge predobre
tibor987 Član 23.03.2010 #38 RE: Koje flege bolje stoje ? ajde kao nista, sad znam da imam fin ukus za felne :lol:
ZELA GTI Član 23.03.2010 #39 RE: Koje flege bolje stoje ? Eo ja promijenih mišljenje,bolje su joj crneRijetko kojem autu stoje crne felge,al bi njoj legle ekstra.Ne pohvalih ti još fabijicu,ekstra je
RE: Koje flege bolje stoje ? Eo ja promijenih mišljenje,bolje su joj crneRijetko kojem autu stoje crne felge,al bi njoj legle ekstra.Ne pohvalih ti još fabijicu,ekstra je
vladica85 Član 23.03.2010 #40 RE: Koje flege bolje stoje ? Stavo malo vecu sliku ako imas sa drugim felgama,pa da se moze bolje procijeniti.
RE: Koje flege bolje stoje ? Stavo malo vecu sliku ako imas sa drugim felgama,pa da se moze bolje procijeniti.
tibor987 Član 23.03.2010 #41 RE: Koje flege bolje stoje ? nemam druze, jer ovo sam aj sikinuo felne sa njegove slike sa oglasa
Amel SF2 Član 23.03.2010 #43 RE: Koje flege bolje stoje ? Po meni crne odlicno leze na Skodi tj. ove od Ivice tako moje misljenje slika br. 2
RE: Koje flege bolje stoje ? Po meni crne odlicno leze na Skodi tj. ove od Ivice tako moje misljenje slika br. 2
Nexus Legend 23.03.2010 #44 RE: Koje flege bolje stoje ? dobre i jedne i druge,ali opet po meni bolje ivicine stoje,a i godilo bi ti malo promjene,moj prijedlog uzimaj ih
RE: Koje flege bolje stoje ? dobre i jedne i druge,ali opet po meni bolje ivicine stoje,a i godilo bi ti malo promjene,moj prijedlog uzimaj ih
A almir_gr Član 23.03.2010 #45 RE: Koje flege bolje stoje ? Meni su najdraze felge sa puno tanjih krakova, bas ovakve kao sto su u tebe na skodilaku, tako da bi ja njih izabrao!
RE: Koje flege bolje stoje ? Meni su najdraze felge sa puno tanjih krakova, bas ovakve kao sto su u tebe na skodilaku, tako da bi ja njih izabrao!