KOd kljuca nece da ocita

KOd kljuca nece da ocita

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Wozdra rajaevo prije par minuta desi mi se problem,udzem u auto reko da ga upalim i istjeram iz garaze.Dajem kontakt sve o.k al blinka mi lampica od coda kljuca,okrenem kljuc auto upali i odma se ugasai,par puta tako pokusam i svaki put isto auto upali i odma se ugasi,sta mi je ciniti,da skino sam klemu mozda reko nadodze...imal ko kakav savijet,da napomenem sa taj kljuc koristim vec odavno nisam imo sa tim problema....:icon_cry:
 
Član
koje je auto u pitanju? Imas li kljuc za kodiranje? Pokusaj odpojit kleme pa ih kratko spoji bez akumulatora da izvuce svu struju pa onda spoji i probaj upalit trebalo bi pomoc.
 
Član
:cool: jea taman pred utakmicu,upalilo je sa klemom,skino klemu saceko par minuta tacnije ispusio cigar vratim klemu sijednem u auto kljuc odma do paljenja i upali negasi se,haman da je profrcelaro.....jebena elektronika...huh....;)
drug passat je u pitanju b5
 
Član
Ja sam imao taj problem , prvi put kad se desilo tek sutradan upalio a drugi put više nije htio da se javi 2 dana , nema šta nisam radio. Na kraju morao voziti majstoru da mi uradi IMO OFF , tj. isključi imobilajzer ,jer je otišao čitač na bravici , ključ je bio OK.
Sad sam miran , al me majstor istrese za 150KM:icon_sad:
 
Član
Sreca meni upali nakon sto sam skino klemu i malo saceko,evo sad sam izlazio sve normala pali gasi sve extra....nadam se da se vise nece ponoviti....
More pod lock problem uspijesno rijesen.....:cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top