Kod kljuc Citroen C5 ???!!!

Kod kljuc Citroen C5 ???!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imal tko'kakav savjet kome se obratit rodjak izgubio oba kljuca a na jednom bila zakacena ona kartica sa kodom, ne znam kako je to uspio al'eto s autom nista ne moze u pitanju je Citroen C5 druge generacije!

Jel'samo ovlasteni servis to moze sredit da poruci kod direktno iz fabrike il'ima i kakva alternativa kod nas u BiH?!

Svaka informacija je dobro dosla, hvala unaprijed!

ne vjerujem da postoji ikakva alternativa osim ovlastenog servisa, evo ti broj servisa u sarajevu pa nek se rodjak raspita: 033 / 214-077

Član
:lol: nije ukradeno tip ga kupio novog, izgubio kljuc a rezervni nikako da nadje kud jos gore kartica sa kodom zakacena na ovaj rezervni kljuc!

Evo malo prije se cuo s njim isao je u ovlasteni servis u TZ rekli su mu porucit code iz Francuske al'mora cekat dvije sedmice, nema drugog rjesenja jedino ako ne nadje u medjuvremenu jedan kljuc!

Ogi ako nista ne bude od kljuca, zvat cu te pa skidamo s njega dijelove ima na onom zanimljivih stvari :lol:

Hvala na odgovorima! ;)

pavicu se javi..samo ti taj kljuc mogu uraditi u maticnoj fabrici..i pofino ce da kosta..

za mog seata kosta oko 500KM :S

N

nenad

Pavic ti je jedino rjesenje. Prijatelj je radio tamo kad je izgubio kljuceve sluzbenog auta, u uzeli su mu oko 650km.

Član
skines kod sa centrale i napravis kljuc paljenja kopirajuci bravu sa vrata ili rezervoara.nista lakse.
kad kazem skines kod? na centrali vozila ima jedan dzek koji je najcesce zute boje koji skines i nakon toga brava ti ne trazi kod kluca i auto palis bez problema sa kljucem kopiranim npr sa cepa rezervoara

Član
da to nije onaj novi C5 bijeli? :)
bas oni to okace...i ja kad sam xsaru kupovo, isto tako dosla kartica, samo sto je stari odma skino i ostavio na sigurno...i na svu srecu i danas dan su oba kljuca tu :)

Član
Death_beat je napisao(la):
pavicu se javi..samo ti taj kljuc mogu uraditi u maticnoj fabrici..i pofino ce da kosta..

Ako je u pitanju ibiza sa slike tvog avatara onda je 370KM ;)

Sto se tice kljuca samo ovlasteni servis.. to da ti neko vadi bravu i drugu ugradjuje pa kodirati pa ovo ono.... nema te nigdje.
Odes u servis ovlasteni i oni ti prema broju sasije izrade novi kljuc, doduse ceka se 14 dana minimalno. Al pazi.. samo ti ga narezu oni, opet moras naci nekoga tko kodira pa da ti to zavrsi ili opet servis :)
Mozes ocekivat da ce te kljuc kostati malo vise zato sto je NOVO vozilo. Al na primjer mene je kljuc kostao 59KM (Bora 2001.g.) u asi i dobio ga za 21 dan samo sto sam kodiranje kljuca pratio 70KM

Nista drugo nepokusavaj je ti niko nemoze garantovati da ce raditi ;)

Mrva je napisao(la):

izrada kljuca, kodiranje, pravljenje daljinskog za centralnu bravu na kljucu..oko 500 KM u interautu, ne sjecam se sad tacno cifre ;)

Član
Mrva je napisao(la):

izrada kljuca, kodiranje, pravljenje daljinskog za centralnu bravu na kljucu..oko 500 KM u interautu, ne sjecam se sad tacno cifre ;)
Ma oke, nebi se ja sad sa tobom svadjao. Al sam takav jedan kljuc i za ibicu narucivao nisam siguran samo jel 370 ili 390 da me sve izaslo... nije bitno
Mozda sam ja imao vise srece :D

Mrva je napisao(la):
Mrva je napisao(la):

Ma oke, nebi se ja sad sa tobom svadjao. Al sam takav jedan kljuc i za ibicu narucivao nisam siguran samo jel 370 ili 390 da me sve izaslo... nije bitno
Mozda sam ja imao vise srece :D
heheh ma nisam se ni ja mislio svadjati, samo kazem, posto sam se raspitivao u interautu....vole ljudi otimat pare :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.