Ko mi i zasto brise postove .....

Ko mi i zasto brise postove .....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
a de mi samo jedno reci eddo, jesil ovaj thread otvorio samo da bi nabio jos postova il sta??? :)

Član
evo sad sam tam gledo ponovo na i imam samo 98 postova .... znaci u roku par sati jos 12 postova mi je pobrisano .... a fakat nikog nisam vrijedjo nit sam ikom piso gluposti .... al nema veze nije mi zao jer dokaz je tu .... :D

a bas me zanima dal je ikad iko uspio napravit nesto vako na ovom forumu .... :D

i molim Vas nemojte mi zamjerit .... samo sam htio da uradim nesto danas po cemu cu pamtit ovaj dan jer nisam imo ama bas nikakvog posla sem da presjedim citav dan na netu :icon_smile:

Član
ma edo.. to ti prebrzo pises pa sistem nema ni vremena sve pobrojati.. pusti malo vremena..
ili pisi slovo po slovo.. tu ces imati jos vise postova ^^

IGY

Član
hoces koji moj post, i onako imam previse :D
a da ti ne pricam koliko je starim clanovima foruma obrisano postova kad je neko obrisao CHAT, meni je obrisano bar 500 postova, Feletu jos vise, i ostalim clanovima koji su ovaj forum dizali na noge kad je tek nastao, a sad su pretezno clanovi Amk Carbon :D

Legend
Vjerovatno ste pisali neke nebuloze ili bez potrebe nabijali postove. Ne znam ko je, ali nije sigurno bez razloga.

Administrator
JA SAM BRISAO POSTOVE I BRISAT CU SVE I POSTOVE I TEME KOJI NISU VAZNI ZA FORUM, POGOTOVO KOMENTARE U OGLASIMA

Član
nismo je napisao(la):
JA SAM BRISAO POSTOVE I BRISAT CU SVE I POSTOVE I TEME KOJI NISU VAZNI ZA FORUM, POGOTOVO KOMENTARE U OGLASIMA

tako treba .... takvi se ljudi postuju .... kad te pita ko jesil ti .... jesi i tacka .... samo moram ti nesto rec .... nemres ih ti obrisat kolko ih mi mozemo napravit :icon_smile:

Član
hahahahah jesi lud eddo... al svaka cast cijenimo mi to... da nema takvih ko tebe nebi bilo zanimljivo... :D

Član
nismo je napisao(la):

To Samco legendo dede mi :D Ti si ZLI ADMIN :icon_twisted:

Član
nismo je napisao(la):

Samo me zanima gdje si bio kad sam trazio lock nekih tema dol u oglasima...

Stvarno svaka ti cast pravi si admin .... treba te eliminirat ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.