DLS Početnik 21.11.2010 #16 ErRoR je napisao(la): Za ovaj drugi je kruzila prica da je obrada, jer valjda nije bilo nigdje po medijima za ovaj slucaj, inace bi se ovo tesko zataskalo.... Kliknite za proširenje... ja krvi nigdje nisam vidio ...fake al zescii
ErRoR je napisao(la): Za ovaj drugi je kruzila prica da je obrada, jer valjda nije bilo nigdje po medijima za ovaj slucaj, inace bi se ovo tesko zataskalo.... Kliknite za proširenje... ja krvi nigdje nisam vidio ...fake al zescii
ErRoR Član 21.11.2010 #17 DLS je napisao(la): ErRoR je napisao(la): Za ovaj drugi je kruzila prica da je obrada, jer valjda nije bilo nigdje po medijima za ovaj slucaj, inace bi se ovo tesko zataskalo.... Kliknite za proširenje... ja krvi nigdje nisam vidio ...fake al zescii Kliknite za proširenje... Heh dobro, al to ne mora da znaci, imas slucajeva kada covjeka rane, a nigdje krvi...
DLS je napisao(la): ErRoR je napisao(la): Za ovaj drugi je kruzila prica da je obrada, jer valjda nije bilo nigdje po medijima za ovaj slucaj, inace bi se ovo tesko zataskalo.... Kliknite za proširenje... ja krvi nigdje nisam vidio ...fake al zescii Kliknite za proširenje... Heh dobro, al to ne mora da znaci, imas slucajeva kada covjeka rane, a nigdje krvi...