VRATAN99 Član 26.10.2012 #16 Ej jbg... nisam još, starom dao auto otišao on na put, pa kad se vrati tek, ma pripremio sam dosta alata, valjda će uspjeti s nečim...:icon_smile:
Ej jbg... nisam još, starom dao auto otišao on na put, pa kad se vrati tek, ma pripremio sam dosta alata, valjda će uspjeti s nečim...:icon_smile:
VRATAN99 Član 27.10.2012 #17 Napokon riješeno... Nabio onaj dio od gedora u šeraf i odvrnuo, i tako sva 4 bez problema. Posla 10 minuta..... Hvala svima na pomoći, može lock?
Napokon riješeno... Nabio onaj dio od gedora u šeraf i odvrnuo, i tako sva 4 bez problema. Posla 10 minuta..... Hvala svima na pomoći, može lock?
Anes_mo Član 27.10.2012 #18 Mozes pokusat naci ovaj nastavak na otpadima, vakav saraf dode u druga na golfu mk5
VRATAN99 Član 28.10.2012 #19 Ima kolega kai o ja golf mk5, menei je netko ukrao taj nastavak iz alata, a probao sam njegov, ali nepase, nemoze uci u seraf... hvala na pomoci...
Ima kolega kai o ja golf mk5, menei je netko ukrao taj nastavak iz alata, a probao sam njegov, ali nepase, nemoze uci u seraf... hvala na pomoci...