Član
boss_C200 je napisao(la):danas dobitak 120 KM, a sutra cekam jos livepool-benfica 1 i wolfsburg- fulham 1 za 140 KM
al ih ti skidas,svaka ti cast...al mislim da od ovog sutra nema nista
boss_C200 je napisao(la):danas dobitak 120 KM, a sutra cekam jos livepool-benfica 1 i wolfsburg- fulham 1 za 140 KM
tvrdoglavi je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):danas dobitak 120 KM, a sutra cekam jos livepool-benfica 1 i wolfsburg- fulham 1 za 140 KM
al ih ti skidas,svaka ti cast...al mislim da od ovog sutra nema nista
boss_C200 je napisao(la):eto juce sam igrao barcu 1 i inter 2 pogodio, danas sam igrao man-bayern oba daju go i bordeaux igrao samo domacin daje go, i tako je i bilo:icon_biggrin: ne treba igrati ligu prvaka al eto imao sam srece ovaj put
vw_damir je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):eto juce sam igrao barcu 1 i inter 2 pogodio, danas sam igrao man-bayern oba daju go i bordeaux igrao samo domacin daje go, i tako je i bilo:icon_biggrin: ne treba igrati ligu prvaka al eto imao sam srece ovaj put
Haj ti nama postavi jedan listic da i mi dobijemo. Najlakshe se javit i rec' ja dobio
boss_C200 je napisao(la):vw_damir je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):eto juce sam igrao barcu 1 i inter 2 pogodio, danas sam igrao man-bayern oba daju go i bordeaux igrao samo domacin daje go, i tako je i bilo:icon_biggrin: ne treba igrati ligu prvaka al eto imao sam srece ovaj put
Haj ti nama postavi jedan listic da i mi dobijemo. Najlakshe se javit i rec' ja dobio
haha
juce sam dobio 100, danas 120, imam ovaj sto cekam jos dvije utakmice sutra, tako da sutra ne igram nista, ne bi valjalo... pauza, pa u petak onda nadam se dobitku ponovo, postavit cu i ovdje:icon_biggrin:
tvrdoglavi je napisao(la):boss_C200 gdje si uplatio taj sto cekas jos 2 para :icon_question:
ako si odigrao u premieru,mozes dignut,bez ta dva koliko izadje nakon 5 pogodjenih,a ti imas 5