CoL3-99 je napisao(la):svaka cast onome tko je jucer dobio
a ja idiot neprepisa...emir_89 je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):svaka cast onome tko je jucer dobio
hvala :lol:
vjerovatno cu i sutra odigrat neki sedmicni slican onom gore, pa cu postavit...
scorpio je napisao(la):a ja idiot neprepisa...emir_89 je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):svaka cast onome tko je jucer dobio
vrijedi vrijedi. znas ti kolikih je 50 mari na danasnju skupocu heheheemir_89 je napisao(la):scorpio je napisao(la):a ja idiot neprepisa...emir_89 je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):svaka cast onome tko je jucer dobio
suti, mozda je i bolje. ono sinoc nerviranje kad je real igro, nezz vrijedi li tih 50KM jos gore, ja inace navijam za real, pa mi pored kladionice i onako bilo stalo da real dobije, te da prestignemo barcu... :icon_biggrin:
zato kasnije, dupla sreca... :lol:
D_cash je napisao(la):haha jao danas scene...evo tek sada vidio rezultate ...jeste da sam pao na 3 para ali slucajnom greskom sam na papiric upisao 1 na numberg a ne 2 na leverkusen ...kvota 3.95 i proslo 10 minuta nemoze da prepravi djevojka kaad evo pogodio hah...:lol:
darko13 je napisao(la):Na ovom prvom šta mu dođe ovo gg1 pa da prepišem ne kladim se u ovoj kladionici pa neznam
darko13 je napisao(la):Na ovom prvom šta mu dođe ovo gg1 pa da prepišem ne kladim se u ovoj kladionici pa neznam