legionar je napisao(la):Bas sutra odoh da vidim, pa koliko sam puta pao na ovim nocnim neznam ni sam :icon_mad:
Bravo 16v je napisao(la):legionar je napisao(la):Bas sutra odoh da vidim, pa koliko sam puta pao na ovim nocnim neznam ni sam :icon_mad:
Ja sve po jedan padam! Juce sam cekao Milan samo i osigurao se ipak,nisam smio da cekam tako da sam dobar 110 km na kraju! Moracu i ja da vidim za ovu karticu! Jel ti ovo preko neta se kladis? Kako placas?
c0d14c je napisao(la):javi legionar sta saznas sutra ?
cata je napisao(la):ja sam cuo da moras proc minimalno 5 parova na listicu i onda mozes trazit isplatu , tako nesto , bas cu otic danas da provjerim.
Preostale kvote se racunaju 1 i oduzme ti se jos 20% dobitnka! Ja se danas uclanio! Ima li sta za danas da pare uzmemo? :lol:legionar je napisao(la):cata je napisao(la):ja sam cuo da moras proc minimalno 5 parova na listicu i onda mozes trazit isplatu , tako nesto , bas cu otic danas da provjerim.
Tako je, minimalno se treba pogoditi 5 parova na listicu da bi se ostvarila ta mogucnost UZMI ILI OSTAVI
Provjereno