Član
elmir je napisao(la):ahhh da meni pozicija samo nije radila a da sam sve ostalo bio regulara nebi me pustili.. tako je to i uvijek ce tako i biti
a sta ces tako je kako je i suti al nemogu da svatim cuj kazna jebo te zivot
elmir je napisao(la):ahhh da meni pozicija samo nije radila a da sam sve ostalo bio regulara nebi me pustili.. tako je to i uvijek ce tako i biti
bulex je napisao(la):ma trebo si im se najebati matere svima.... izaci iz mupa... otici napraviti tablicu ZAJEBAN i boli te kur onda...
elmir je napisao(la):bulex je napisao(la):ma trebo si im se najebati matere svima.... izaci iz mupa... otici napraviti tablicu ZAJEBAN i boli te kur onda...
:lol::lol::lol::lol::lol: ma zao mi ba nisam cvrku provozao kako treba.. zaustavili me murjaci i rekli da parkiram i cekam tablice inacece me kazniti sto vozam samo na polici osiguranja.. prvi put i to cujem ali stvarno nam je DRAVA HAOS ZIVI!! i nikad se nece popraviti NIKAD.. krivo mi sto neode odavde prosle godine kad sam imao priliku reko necu radi cure zenit cu se ovak-nak i ona mi neki dan zabode noz u ledja.. maaa nikakav sam sav..
elmir je napisao(la):slobodno.. et jedva cekam:lol::lol: ne ozbiljno kad budes namjeravao javi pa cu ti dat broj i kad budes blizu zovi pa idemo na cugu
ma ja sam uprskao vezu semio se s drugom u jednom kaficu i narano saznala ja prizno i et to je to.. ma nek je boli me.. nije jedina ima onih kojima se odavno svidjam tako da cu negdje drugo pokusati naci srecu:icon_biggrin::icon_biggrin::lol::lol:
admir jahic je napisao(la):elmir je napisao(la):slobodno.. et jedva cekam:lol::lol: ne ozbiljno kad budes namjeravao javi pa cu ti dat broj i kad budes blizu zovi pa idemo na cugu
ma ja sam uprskao vezu semio se s drugom u jednom kaficu i narano saznala ja prizno i et to je to.. ma nek je boli me.. nije jedina ima onih kojima se odavno svidjam tako da cu negdje drugo pokusati naci srecu:icon_biggrin::icon_biggrin::lol::lol:
oce bit za mene sta jebo ga pa necu ja sa svojom pivo do kraja zivota.Daj nam sliku da vidimo kakav si da mogu po Livnu govorit ovaj je dobar :lol::lol:
D_cash je napisao(la):eto elimre vidis da si ostao PAMETAN....
elmir je napisao(la):D_cash je napisao(la):eto elimre vidis da si ostao PAMETAN....
ostao sam pametan sto se tice veze.. ali ovo za mup i za granicu to cemo sutra viditi.. prekosutra u crnoj hronici u dnevnom avazu ce bit naslov: bombas raznio citav mup u travniku a prekonakusutra: pobijena granicna sluzba na GP kamensko :lol::lol:
elmir je napisao(la)::lol::lol: ma moze sto nebi moglo :lol::lol: