Član
eh ovako..vecina zna da me je 03.09.2008 godine granicna policija RH vratila sa granice zato sto mi je bila istekla licna dobio sam zabranu ulaska i kaznu od 100KM..eh sad proslo je 5 dana od toga i 08.09.2008 platim kaznu i faxom posaljem jednu uplatnicu na broj KOJI MI JE DALA GRANICNA POLICIJA KAMENSKO.. ja to sve i uradim i imam i dokaz da sam poslao faxom onaj papiric datum i to sranje.. eh posto sam neki dan predao za tablice da registrujem tek kupljeno auto jutros odem u MUP da dignem tablice i saobracajnu kad imam sta cuti..nemogu vam biti napravljene blablabla dok neizmirite dugove imate neuplaceno kaznu blablabla i to kazna od 140KM na GRANICNOM PRELAZU KAMENSKO..100km kazne i sto sam prekoracio rok nekih 40KM neam pojma..odnesem u mup dokaz da sam platio i taj papiric da sam poslao faxom i oni me vrate kazu ja moram zvat granicu moram im objasnit da je takva situacija i sto mi nisu izbrisali tu kaznu jer sam platio.. ja se vratim kuci pravac za telefon i zovem informacije..oni mi dadnu broj ja zovem kad kaze zena pogrijesili ste..ja opet informacije dadnu mi skroz drugi broj ja nazovem opet pogresno..opet nazovem informacije opet mi dadnu NEK TRECI BROJ I NIKO SE NEJAVLJA.. pa ljudi sta da radim.. meni citav dan glava puca citav dan sam isto popisan... sry na velikom textu..