kit za ALU felge?

kit za ALU felge?

jel neko sredjivo alu felge pa da je imo nekih malo vecih rupa pa da je moro kitovat? kakav kit se koristi? jel skupo to cejf? moze se ono osmirglat rub felge do ravnog al nije to to...dalje, interesuju me iskustva sa tim kitovima dal se podignu otpadnu i to?

ma dobro to vec znam da nemoze...kako ces kit do sjaja ispolirat ba...a to jedino da ti neko navari alumijum il nesto na to da istopi aluminij il nesto u tom fazonu...jesi vidio one felge nove sto sam nabavio juce?

Znam da je Noke prico da je koristio NEKI kit na svojim felama koje je radio i da ih se moze ispolirat fino.

Mislim da sam vidio, one "jelenov rog" kako ih zovu jel? Dobre, al prevelke ba, pa 17ke jbg, pretjera ga i ti :D

ma naletile jeftino ba...a ici ce to na prodaju cim ih malo sredim...samo nisam jos odlucio dal da poliram rub ili sredim i lakiram...a to za poliranje sto ti kazes...to je mozda onaj tecni aluminijum a ne kit...

ej i jos me interesuje da li se bas mora ona plastifikacija skinut ili se ona drzi za felgu i dovoljno je fino obrusit da se sjedini s kitom i onda preko sve lakirat? jer nemam apsolutno nikakvu ideju cime skinut plastifikaciju osim da je sastruzem nozem...

Član
malo izbrusis da bolje uhvati kit onda znas sta ide dalje poravnis i to ej to,posto su to male flekice po rubovima cisto rupe da popunis nece kit otpast ni nista ;)

Član
tito plastifikaciju skines skid bojom .. nakon nekih 5 minuta, dio na koji si nanio skid boju postane sasvim mekan, i jednostavno sastruzes nekom plastikom tvrdjom

samo onda ne znam dal ce ti se primjetit ta razlika, al ako si mislio polirat, onda svakako trebas tu svu plastifikaciju skinut ;)

kavaz je napisao(la):
tito plastifikaciju skines skid bojom .. nakon nekih 5 minuta, dio na koji si nanio skid boju postane sasvim mekan, i jednostavno sastruzes nekom plastikom tvrdjom

samo onda ne znam dal ce ti se primjetit ta razlika, al ako si mislio polirat, onda svakako trebas tu svu plastifikaciju skinut ;)

ma felge su u extra stanju ba osim tih rubova mjestimicno...pa sam konto da samo rubove lakiram a da srce ne diram dzaba...grehota fabricku i boju i plastifikaciju dirat kad je zdrava...a poliranje ne moze jebiga kad su osteceni rubovi...a da otokarim rubove milimetar, nesto mi to macak u vreci...ipak prvo sigurnost pa onda style...a i necu da mi neko hebe mater kad mu prodam pa pukne felga...

Član
ma ja klasicni problem s rubovima ..
a ne znam ako si u Tz, ima neki majstor dobar za felge, uzima za varenje cini mi se 20KM po komadu .. a to s obzirom da su sitnice, mislim da bi te izaslo puno manje

ma nema ba potrebe za varenjem, bas je sitno...et cak da su lakirani rubovi ja mislim da ne bi proslo do aluminijuma, samo bi lak bio ostecen...al vako su go aluminij samo plastificiran...a vidicu jos...mada steta da ne budu polirane...