kilometar sat

kilometar sat

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
vracam se ja jutros iz grada pogledam na kilometar sat on se okrece fino ..2 km do kuce primjetim da se neokrece .vratim se na glavni put i nabijem stotku ..a on idalje stoji nece da se okrene ..eh sad se ja pitam bil ja to mogo sam napravit da visim staje il da idem majstoru ..nedaju mi se pare majstoru ako je skupo..ako je ko imo slican problem nek napise kako ga je rijesio il kolko je platio majstoru .posto sam sad tanak sa parama dok neprodam one felge .sad fino uno stoji na 147979,4 kilometrica .volio bi i ja da tako ostane al to se mora napravit ..:lol:

Super Moderator
ja mislim da to nije skupo druze
sajla je jeftina a puz mozda malo skuplji sad ne znam koliko
tog bi po otpadu trebalo bit a ne sikiraj se nije skupo sigurno

Član
Ja sam sajlu za Pola platio 10KM, ugradnja je bila u sklopu zamene dihtunga izduvne grane i disk plocica sto je iznosilo jos 10KM... A nesto drugo opet za Una ne sme biti skupo, cela instrument tabla ti na otpadu ne bi smela biti preko 20KM...
Baj d vej, kazaljka pokazivaca brzine mi je treperela pa sam zato menjao sajlu, kada sam stavio novu treperela je do 40km/h, mislim da je moj problem bio u samim cukicama...

LSD

Član
sajla za una je oko 20KM nova cinimi se al nemoj me drzati za rijec,
@deez po opisu tvog problema s drhtanjem mislim da ti je problem bio u tegovima koji imaju ispod kazaljke!

Početnik
rijesio sam problemos ..oso do jednog jarana cojek to napravi dok si reko tutankamonisidosinjo .nist nije uzeo sad opet sve radi .:cool: hvala i vama na pomoci iako nisam bio u kuci da sve ovo procitam;)

moze lockki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.