Član
POzz,razmiljsam da kupim ovaj kess v2,dali ima neko ko radi mapiranje vozila itd?Hvala svima
Pitaj sta treba drugPOzz,razmiljsam da kupim ovaj kess v2,dali ima neko ko radi mapiranje vozila itd?Hvala svima
Kada kupis original Kess uredjaj dobivas pristup velikoj bazi podataka sa raznim mapama za vozila. eto da znas....Hvala sto si se javio,Trazim nekog gde mogu ispravne fajlove za chiptunig dami se odradi za vozila kad izcitam fajl od tog vozila.Trazim trajnu saradjnu itd.
Ja sam za svaki vid saradnje ako je fer i korektna sa obe strane tako sta god treba ja sam tu tako ako zelis nesto korektno fer i posteno da radim javi se na pmHvala sto si se javio,Trazim nekog gde mogu ispravne fajlove za chiptunig dami se odradi za vozila kad izcitam fajl od tog vozila.Trazim trajnu saradjnu itd.
Da kess slave/master koji kosta 3500 e , dobijes pravo na 6 besplatnih fajlova i kasnije sve placas , isplativo za veliko trziste za nase ni malo ...Kada kupis original Kess uredjaj dobivas pristup velikoj bazi podataka sa raznim mapama za vozila. eto da znas....