rs6 Član 30.01.2012 #16 borkom je napisao(la): izbor se suzio na kenwood ili jvc pomoc:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... ja bih jvc
borkom je napisao(la): izbor se suzio na kenwood ili jvc pomoc:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... ja bih jvc
rs6 Član 30.01.2012 #18 borkom je napisao(la): zato sto je bolji, il ti bolje izgleda? Kliknite za proširenje... meni se ovaj moj model pokaz'o odlicno, imao sam i kenwood i svakvih, osim alpine i JVC me stvarno iznenadio na svim poljima .... jos taj model koji si postavio na slici je noviji od ovog mog ja mislim ... izmedju ostalog i izgledom je ljepsi od ken....
borkom je napisao(la): zato sto je bolji, il ti bolje izgleda? Kliknite za proširenje... meni se ovaj moj model pokaz'o odlicno, imao sam i kenwood i svakvih, osim alpine i JVC me stvarno iznenadio na svim poljima .... jos taj model koji si postavio na slici je noviji od ovog mog ja mislim ... izmedju ostalog i izgledom je ljepsi od ken....
borkom Član 30.01.2012 #19 kenwood dolazi s daljinskim i komplet pakovanjem, a za jvc lik kaze da je kao nov, e sad... dolaze mi oba postom, ne mogu ih pogledati pa odluciti
kenwood dolazi s daljinskim i komplet pakovanjem, a za jvc lik kaze da je kao nov, e sad... dolaze mi oba postom, ne mogu ih pogledati pa odluciti