Član
Ma iskusan je on, polozio prije 5 mjeseci, gdje ce ko sa njim, nedodirljiv... Treba prziti kol'ko moze, pusti ogranicenja ba... Sve do jednomMeni se čini da ti treba da se malo preispitaš. Misliš da je 20km/h preko ograničenja malo? Plus što je početnik, iskustvo 0.
Kakve veze ima jesam li moderator ili nisam, i ja sam clan foruma ko i svi ostali. Uzrecica koja se koristi svakodnevno. Meni je ruznije kad mi neko kaze preispitaj se nego da mi kaze ne seri. Momak pita za savjet vas par odma ga osudjujete da se preispita, to ispada da je idiot? Ne slazem se da je 20 preko ogranicenja ugrozavanje bilo koga jer zna se dobro kakva su kod nas ogranicenja i opcenito pravila kakva su. Malo malo pa ogranicenje 60 i gdje ima i gdje nema potrebe. Dvije kuce u krugu 5 km, a ogranicenje 60. Vozis se 60 ko da stojis
Ogranicenja nam jesu iz vremena zapreznih kola, ali kad ti budes inzenjer saobracaja, ti brate promijeni i nastimaj kako mislis da treba... Do tada vozi kako hoces ali nemoj promovirati nesigurnu voznju, voznju 20+km/h preko ogranicenja i nekulturu po forumu..