ni jednom me nisu htjeli pustiti, focaci (ako te kad focanska policija zaustavila znas o cemu pricam - POGANI ), ali kada kazem da napisu lijepo da imam jednokratni pp aparat koji nije atestiran poklope se, svi hoce da pisu da nemas opremu, i na sudu ce se toga drzati, trebao si pred njima slikati telefonom svu opremu, njih uslikati i imati to dokumentovano, odes na sud, pokazes sliku sve opreme koju si poslikao, pokazes njih, sve prilozis i fino kazes da ti nije jasno sta to od opreme nemas!!!!!!
mene su xxx puta za to zaustavljali, ali kako nista ne mogu naci uhvate se za pp aparat, ja se slozim da pise kako sam vec pomenuo, oni se poklope, a oni sto su htjeli da pisu da nemam opreme samo pred njima ukljucim diktafon na telefonu, i pocnem snimati, jasno i glasno da ne pisu da nemam opremu vec da pisu da nemam atestiran pp aparat, ali da posjedujem jednokratni sa valjanim datumom.........
zaletali su se ali ni jedan nikada nije mogao napisati, za sud sam ti rekao sta ces, poslikaj koju sve to opremu nemas (odnosno imas, mada si to trebao sinoc pred njima) i na sud, reci kako su ti napisali kaznu i tvrdili da nemas aparat iako si imao, reci zapeli da moras imati pp od 0,5kg a ti imao ovaj i oni pisali kaznu