kamerice na auto-putu

kamerice na auto-putu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imaju u oba smjera, al izgleda da je okrenuta da slika, tek kad prodjes pored nje. ona kad se ide iz sa prema zenici, cam je okrenuta prema zenici, tj slika te odzada... znaci, ako prikocis na vrijeme, nece pucat. drugu nisam vidio kako je okrenuta, jer smo se sinoc po mraku vracali. jaran malo prije nje prikocio, nije nista blicalo, 120ak smo isli tad...

Član
emir_89 je napisao(la):
imaju u oba smjera, al izgleda da je okrenuta da slika, tek kad prodjes pored nje. ona kad se ide iz sa prema zenici, cam je okrenuta prema zenici, tj slika te odzada... znaci, ako prikocis na vrijeme, nece pucat. drugu nisam vidio kako je okrenuta, jer smo se sinoc po mraku vracali. jaran malo prije nje prikocio, nije nista blicalo, 120ak smo isli tad...

jest jest upravo tako slika ti zadnju stranu auta kad prodjesss i ja sam je vidio tako okrenutu pa sam i prikocio i milion% me nije uslikala, a isto tako sam i gledao drugu isto okrenuta.. slika ti zadnju stranuuu:cool::cool:

Član
djavolica je napisao(la):
Prije mjesec dana nije radila 100%, kazna nije nikad došla, dok je iz Zenice za taj isti put došla odmah nakon dva dana,a iznad ograničenja sam vozila najmanje 40 km/h na auto putu

To onda oni pale kako im se prohtije... imala si srecu :cool:
Prije mjesec dana prijatelj iz Vogosce dobio kaznu, isao 180, za 2 dana stigla.

A kad su u Sarajevu tek postavili kamere i stavili da okida na 61km/h... srusila im se baza za 3h :D

elmir je napisao(la):
jest jest upravo tako slika ti zadnju stranu auta kad prodjesss i ja sam je vidio tako okrenutu pa sam i prikocio i milion% me nije uslikala, a isto tako sam i gledao drugu isto okrenuta.. slika ti zadnju stranuuu:cool::cool:

Dobro si onda prosao ;)

Član
Mi makar nase vidimo pa se kontamo hoce li nas uslikati ili nece a ovi...

att04311ou1.jpg

att04312mf1.jpg

att04313fk9.jpg

att04314um2.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.