kamerice na auto-putu

kamerice na auto-putu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
picim prije 1 sat autoputem kad odjednom ugleda kamericu-radar i po kocnici.. nigjde nisam vidio senzore al sam bas pratio i na retrovizoru ocel bljesnit tj. uslikat me ali nista nije reagovala, mozda u toj brzini nisam zapazio senzore al me nije uslikala 100%, nakon koliko slika na auto-putu?? i ima na oba pravca vidio sam obe i kad sam isao i kad sam se vracao.. ZATO PAZITE..

Član
Pa bila je tema, sto ne pratite teme o kamerama.

Prije kamere imaju ogranicenja 110 km/h, znaci 120 ili 130 slika.

I nema senzora u asvaltu, kazu neki novi sistem je tu...

Član
fakat.... jarane.... i sad ces vidjeti... da ce otvoriti temu.... ODLAZIM SA BHTUNINGA..... sho smo mu prigovorili nesto :D:D:D

Član
edoze je napisao(la):
pa gdje:icon_question:
imena kolega,imena:D

auto put prema sarajevu, nekih 2km ispred naplatnih kucica dakle iz pravca zenice;) ja je ugleda i po kocnici sreca pa sam je vidio vozio sam jedno 160 i smanjim na 120.. a 100% slika one koji idu brze od 130-140-150km/h:cool:

VR6Boki je napisao(la):
Pa bila je tema, sto ne pratite teme o kamerama.

Prije kamere imaju ogranicenja 110 km/h, znaci 120 ili 130 slika.

I nema senzora u asvaltu, kazu neki novi sistem je tu...

nisam drug vidio ikakvu temu prije, a istina ima ogranicenje 110 ja sam vozio negdje 120 pa me ja mislim nije uslikalo;)

elmir je napisao(la):
edoze je napisao(la):
pa gdje:icon_question:
imena kolega,imena:D

auto put prema sarajevu, nekih 2km ispred naplatnih kucica dakle iz pravca zenice;) ja je ugleda i po kocnici sreca pa sam je vidio vozio sam jedno 160 i smanjim na 120.. a 100% slika one koji idu brze od 130-140-150km/h:cool:

Ta prema Sarajevu nije radila 100% ako se nije nešto u međuvremenu promijenilo.Ja je nisam vidjela u tom pravcu, već samo prema Zenici i nisam nigdje smanjila brzinu kada sam se vraćala, a kazna nikad nije došla tako da nemoguće da je radila :D

Član
Ima na istom mjestu i u smjeru sarajeva, jel neko zna, posto nema senzora, da nisu lazne kutije?

Član
da nije u fazi probanja????

treba proci neko vrijeme dok ne provjere da dobro funkcionise. Mada nikad se ne zna kad ce poslati kaznu

:icon_confused:

Član
7 dana je kod nas test period, a kamera je postavljena ima najmanje 2 mjeseca ;)

A kazne stizu u roku od sedmice dana, ne znam nikog da je trebalo duze da mu dodje.

Član
Ja i kolega u nedjelju od naplate kucice ljuljali 160...Ako sta dode znat cu jel radi ili ne...

Član
He he he nedavno sam ih vidio išao iz pravca sarajeva kad vidim neku kučetinu za ptice :D:D kad sam prišao a ono otvor kamere :lol:

Član
Elmire, ti nju ako si "vidio", pa tek onda na kocnicu... "vidjela" je i ona tebe :D

Tu su postavljenje dvije kamere, pucaju u oba pravca i rade sigurno vec oko mjesec dana.

Član
LudoA je napisao(la):
Elmire, ti nju ako si "vidio", pa tek onda na kocnicu... "vidjela" je i ona tebe :D

Tu su postavljenje dvije kamere, pucaju u oba pravca i rade sigurno vec oko mjesec dana.

jeste jeste ALI jedna puca kad ides prema naplatnim kucicama a druga kad ides od naplatnih prema visokom.. ja kad sam ugledao ovu so slika prema naplatnim(a isam sam tim pravcom) prikocio sam A I JEDAN JE PRIKOCIO ISPRED MENE S PEUGEOT 206(plavi) valjda i on skuzio neam blega i 100% sam uvjeren da me nije upucala.. a ako dodje kazna zalit cu se reci cu da mi auto nemoze sporije ici:lol::lol:

LudoA je napisao(la):

Prije mjesec dana nije radila 100%, kazna nije nikad došla, dok je iz Zenice za taj isti put došla odmah nakon dva dana,a iznad ograničenja sam vozila najmanje 40 km/h na auto putu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.